Temsa’dan ODEON Tours’a 10 Safir

banner113

Turizm sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ve OTI Holding bünyesinde 22 yıldır faaliyetlerini sürdüren ODEON Tours filosunu 10 Safir yatırımı ile büyüttü.

banner114
TURİZM TAŞIMA 14.04.2014, 13:27 17.04.2014, 13:15 Taşıma Dünyası
Temsa’dan ODEON Tours’a 10 Safir
11 Nisan Cuma günü Antalya’da Ant Oto’nun merkezinde düzenlenen törene ODEON Tours Genel Müdürü Vahit Petek, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Ant Oto Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göksoy ve Temsa Bölge Yöneticisi Volkan Tolunay katıldı. 

22 yıldır tek ilke: Mükemmel hizmet 

Genel Müdür Vahit Petek, ODEON Tours’un OTI Holding bünyesinde 1992 yılında faaliyetine başladığını ve o günden bugüne ilk önceliklerinin mükemmel hizmet süreci olduğunu belirtti: “Türkiye'de ilk kez, seyahat acenteliği hizmetlerinin tamamını kapsayacak şekilde ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Standardı'nı sağlıyor olmamız bir farklılık unsuru oldu. Ayrıca 2008 yılında Ulusal Kalite Hareketine katılmış bir kurum olarak, bir yaşam biçimi ilkesine dönüştürdüğümüz Kalite Yönetimi anlayışımızı bir kez daha somutlaştırmış bulunuyoruz. EFQM Mükemmellik Modeli doğrultusunda yapılan değerlendirmelerle, 2008'de EFQM Mükemmellikte Kararlılık, 2011’de EFQM Mükemmellikte Yetkinlik belgelerini alarak, 2013’de 5 yıldız seviyesinde sertifikalandırılarak misafirlerimize sunduğumuz kaliteli hizmeti tescilledik. 2013 yılında uluslararası marka değerlendirme şirketi Brand Finance’in açıkladığı raporda, ODEON Tours, Türkiye’nin en değerli markaları arasında 42’nci sırada yer alarak, bu sıralamadaki tek turizm firması olmasıyla dikkat çekti” dedi. 

Coral Travel ile büyüyen hedefler 

2014 yılında çok önemli bir gelişmenin de adımını attıklarını belirten Vahit Petek, “OTI Holding, tüm dünyada 30’a yakın destinasyona hizmet veren dünya markası tur operatörü Coral Travel ile Türkiye pazarına girdi. Coral Travel, tur operatörü olarak Rusya’da kurulduğu 1994 yılından bu yana, sektör deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışı sonucu Ukrayna, Beyaz Rusya, Polonya, Gürcistan ve şimdi de Türkiye’ye merkez ofisleri ile konumlandı. 2013’te 2 milyona yakın turiste hizmet veren Coral Travel, bulunduğu pazarlarda en yüksek güvene sahip markalar arasında yer almakta ve Türk sermayeli yurtdışı şirketleri arasında en büyük üçüncü şirket konumunda. ODEON Tours Destinasyonlar Yönetim Merkezi; Türkiye, Mısır, Tayland, B.A.E ve İspanya'daki merkez ofisleri ile, dünyada her geçen gün artan ülke ve destinasyonda, 2,5 milyona yakın ‘misafir’ine kaliteli hizmet vererek zincirin diğer bir halkasını tamamlıyor. Coral Travel, 2015 yılından itibaren tüm destinasyonları ve ürün gamı ile misafirlerine kaliteli tatil seçenekleri sunacak” dedi. 

Ayrıcalıklı ve kaliteli zaman 

“OTI grubunun tüm şirketleri, personel eğitimi, takım çalışması ve motivasyon gibi sürekli eğitim unsurlarının tümü ile ‘koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaya’ odaklanıyor” açıklamasını yapan Vahit Petek, hedeflerini şu şekilde aktardı:“Bu bütünleşik hizmet anlayışında, Coral Travel ile tatile çıkan ve ODEON Tours ile karşılanan tüm müşterilere ‘ayrıcalıklı ve kaliteli bir zaman dilimi’ sunmak hedefleniyor. Bu alanda sağlanan başarılar, Türkiye’de ilk kez seyahat acenteciliği hizmetlerinin tamamını kapsayacak şekilde Kalite Yönetim Standardı tarafından düzenli olarak ölçümleniyor.

Büyüyen hedeflere Safir ile ulaşmak

ODEON Tours’un belirlediği hedeflere yürüyüşünde yeni araç yatırımının büyük önem taşıdığını da vurgulayan Vahit Petek, “Müşterinize sunduğunuz hizmet sürecinde karayoluyla konforlu bir seyahat süreci de çok büyük bir önem taşıyor. Havalimanından otele ilk adımın atıldığı bu süreçte otobüslerinizin kalitesi, konforu müşteri memnuniyetini sağlamada ilk adım oluyor. Yeni araç yatırımında müşterilerimizin bizden beklediği kaliteli hizmeti sunabileceğimiz araçlara yönelik yatırımı planlarken Safir ürünler öne çıktı. Safir araçlar, zaten yıllardır turizm taşımacılığının gözdesi bir ürün. Temsa ile yaptığımız bu işbirliği sürecinden gerçekten çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz.  Bizim önceliğimiz her zaman kaliteli hizmet olacak. Bunu da Safir ile sağlayacağımıza inancımız tam” dedi.

İki kaliteli anlayış buluştu 

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl da, ODEON Tours gibi 22 yıldır tek hedef olarak mükemmel hizmeti belirleyen bir şirketin yeni araç yatırımında Safir tercihinde bulunmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Bu anlayış ve ilkeye sahip olan bir taşımacı grubun Safir tercihi gerçekten çok önemli. Turizmin her zaman gözbebeği olmuş Safir aracımızın ODEON Tours’un hedeflerini gerçekleştirmede önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ülkemizin geleceği turizm sektöründe. Bu sektörün gelişimi ve büyümesinde en büyük paya sahip olanlarda ODEON Tours gibi anlayışa sahip şirketlerin olacak. Biz ODEON Tours ile işbirliğimizin daha da büyüyeceğine, yeni yatırımlarda tercihin yine Safir olacağına inanıyoruz. Yeni Safir araçların hem ülke turizmine hem de ODEON Tours’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159