banner69

Touristalia Temsa Safir aldı

banner113

Rus turistlere yönelik hizmet veren İstanbul merkezli Touristalia şirketinin tercihi Temsa Safir oldu. 3 Temsa otobüs yatırımıyla ilgili görüşmeler sürüyor.

banner114
TURİZM TAŞIMA 19.03.2019, 12:37 20.03.2019, 12:49 Taşıma Dünyası
Touristalia Temsa Safir aldı
Turizm sektöründe bu yıla yönelik beklentilerin yüksek olması yatırımların da artmasını sağlıyor. Rus turistlere yönelik hizmet veren İstanbul merkezli Touristalia şirketi de Temsa Safir otobüs yatırımı yaptı. Safir otobüs Temsa’nın İstanbul Otogarı’ndaki merkezinde Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci tarafından Touristalia Operasyon Müdürü Arif Türkoğlu’na teslim edildi. 

Turizmden yüksek beklenti araç yatırımı yaptırıyor 
Taşıma Dünyası’na araç yatırımına yönelik açıklamalarda bulunan Touristalia Operasyon Müdürü Arif Türkoğlu, “Bu yıl tüm Türkiye’nin turizm sektöründen beklentisi çok yüksek. Her yıl ortalama 15-20 bin civarında turiste hizmet sunuyoruz. Bu yıl çok daha iyi olacağını düşünüyoruz. Bu anlayış ile filomuza ikinci Temsa otobüsümüzü kattık. Müşterilerimize kendi araçlarımızla, hizmet vermek istiyoruz. Daha iyi kontrolü sağlayabileceğimize, kaliteli ve güvenli hizmet standartını oluşturacağımıza inanıyoruz. Şu andaki büyük ve küçük otobüs olmak üzere araç sayımız 8’e ulaştı. 2018 yılında da bir Maraton daha almıştık. Pamukkale’de yerler dolu. Kapadokya’da yerler dolu. Bu sene bir akın gözüküyor. Yine Arap, Rus turistler yoğun şekilde ülkemize geliyor” dedi. 

Bir depo benzinle 2 bin 300 km yol 
Temsa tercihlerine yönelik açıklamalarda da bulunan Arif Türkoğlu, “Bu ticaretin başlamasında ve devamında Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci’nin yakın ilgisi, yaklaşımı, esnaflığı ve desteği de çok önemli etken oldu. Kaptanlarımız geçen yıl aldığımız Maraton otobüsün çok iyi çıktığını söylüyor. İşletme sürecinde de çok önemli bir maliyet avantajı sağlıyor. Bir depo benzinle Maraton otobüsümüz 2200-2300 arasında km yapıyor. Bu muhteşem bir sonuç. Araç adeta yakıtı kokluyor. Bu memnuniyette Temsa yatırımımızın devamı geldi. 3 Temsa otobüs yatırımı için de görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

3 Temsa otobüs yatırımı daha 
İşbirliğine yönelik açıklama yapan Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, “Temsa Maraton ve Safir araçlarımız işletme sürecinde sağladığı avantajlar, sahip olduğu teknolojik donanımlar ile taşımacıların öncelikli tercihi haline geldi. Turizm taşımacı dostlarımız da bu yıla yönelik beklentileri yüksek. Kaliteli ve güvenli bir hizmet vermek istiyorlar. Touristalia şirketi de turizm tarafında   başarıyla hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl aldıkları Maraton aracımızdan duydukları memnuniyet onları yine Temsa araç yatırımına yöneltti. Safir aracımızı teslim ettik. Yeni aracımızda firmaya hayırlı, uğurlu olsun. Bol kazanç getirsin. 3 adet Temsa otobüs yatırımına yönelikte görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. 


Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Touristalia Operasyon Müdürü Arif Türkoğlu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159