Yeni Tourismo teslimatları devam ediyor

banner113

Mercedes-Benz Türk, Yeni Tourismo teslimatları devam ediyor. Bursa Motorlu Araçlar, Uztur Turizm'e; Mengerler Trakya, Çanakkale Truva'ya; Egemer, Özdecan Turizm'e; Gelecek Erzurum, Efa Tur'a Yeni Tourismo otobüsleri teslim ettiler.

banner114
TURİZM TAŞIMA 01.03.2018, 11:42 01.03.2018, 11:58 Taşıma Dünyası
Yeni Tourismo teslimatları devam ediyor
Mercedes-Benz Türk, Yeni Tourismo teslimatları devam ediyor. Bursalı Uztur Turizm, Çanakkale Truva, Özdecan Turizm, Efa Tur filolarına Yeni Tourismo otobüslerini kattılar.


Uztur’a Tourismo
Bursa Motorlu Araçlar tarafından Uztur’a satışı gerçekleşen 1 Tourismo 15 RHD, Uztur Turizm sahibi Hasan Uz’a teslim edildi. Bursa’nın önde gelen firmalarından Uztur ile Mercedes-Benz arasındaki işbirliği 25 senedir devam ediyor. Uztur Turizm, filosuna 2018 model Yeni Tourismo 15 otobüsünü ekleyerek filosunda bulunan Mercedes-Benz marka otobüslerin sayısını arttırdı. Hasan Uz, Mercedes-Benz otobüslerinin kalite ve konforuna her zaman güvendiklerini, Ocak ayında lansmanı yapılan 2018 model yenilenen Tourismo’ları çok beğendiklerini belirtti.

Çanakkale Truva’nın Tercihi 
Mengerler Trakya tarafından Çanakkale Truva Turizm’e 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD satışı gerçekleştirildi. Çanakkale Truva Turizm yetkilileri, Mercedes-Benz araçlarından çok memnun olduklarını ve hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını ifade edip 2018 model Tourismo araçlarının düşük yakıt sarfiyatı ve yüksek konfor gibi ayrıştırıcı özelliklerini vurguladılar. Mercedes-Benz kalitesini yanlarında hissetmenin kendilerine güç verdiğini belirttiler. 

Özdecan Turizm Tourismo’dan yana 
Egemer tarafından Özdecan Turizm’e satışı gerçekleşen 1 Tourismo 15 RHD, Can Demir Bür’e teslim edildi. Can Demir Bür, yeni Tourismo’yu oldukça beğendiklerini ve aracı filolarına katmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Firma yetkilileri, yeni Tourismo’nun sınıfındaki en iyi araç olduğunu ve gelişmiş özellikleriyle 2018 yılına damga vuracağını belirtti, Mercedes-Benz’in sarsılmayan kalitesi ve Mercedes-Benz otobüslerinin düşük işletme masraflarını ayrıca vurguladı.


Efa Tur Tourismo 15 aldı
Gelecek Erzurum tarafından Efa Tur’a satılan 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, kaptan Doğan Kör’e teslim edildi. Doğan Kör,  Mercedes Benz’in değişmeyen kalitesini ve yeni otobüslerin yüksek yakıt tasarrufunu vurgulayarak, 2018 model Tourismo 15’in pazarı çok olumlu etkileyeceğini söyledi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159