Yerli UBER yola çıktı

Son dönemde ulaşım sektöründe gündeme gelen problemler ve yasallık sorunları beraberinde yeni çözümlerin varlığını görmemizi sağladı. Taksi, minibüs, otobüs, metro gibi hiçbir kamu taşımacılığına rakip olmayan, turizm taşımacılığını yirmi yıldan uzun süredir gerçekleştiren ve bu alanda dişitalleşmeyi başarmış bir ulaşım firması olan Progo, tüm yasal koşulları yerine getirirken müşterilerine exclusive bir yolculuk hizmeti sunuyor.

banner114
TURİZM TAŞIMA 16.07.2018, 13:31 16.07.2018, 13:50 Taşıma Dünyası
Yerli UBER yola çıktı
Şu an için 9 ilde özel dizayn edilmiş Mercedes Vito ve Sprinter marka araçlarla havalimanı transferi, şehir içi ve şehirler arası yolculuk hizmetini ekonomik fiyatlara sunan Progo’nun kurucu ortağı Kerem Serkan Çoban, yapay zeka teknolojisiyle sundukları avantajları anlattı:

%100 MİLLİ, YERLİ VE YASAL MEVZUATA UYGUN
Progo yasal mevzuat ve kanunlara uygun şekilde gerekli tüm belgelere sahip, %100 yerli büyük bir yatırımın ürünü. Bugün 1.200 aracıyla yollarda, vergisini Türkiye’de ödeyen, ülke ekonomisine değer katmaya odaklanmış bir anlayışa sahip. Yolcular faturalarını online ortamda takip edebildiği gibi kurumların ulaşım masraflarını kolayca izleyebilme imkânı sunuyor. Hedefimiz öncelikle ihtiyaç olan şehirlerde hizmet ağını genişletmek, ardından yerli bir firma olarak sektördeki deneyimimizi yurtdışına taşımak.

FARKIMIZ, TAŞIMACILIKTAKİ BİLGİ BİRİKİMİ
Progo’yu dünyadaki dijital dönüşümün bir parçası olarak görebilirsiniz. Farkı ise aslında geçmişten gelen özel taşımacılıktaki bilgi birikiminin teknoloji ile birleşmesi. Ulaşımda yapay zekâ teknolojileri için başlangıç aşamasındayız. Türk mühendislerle derin öğrenme, nesnelerin interneti konularında geliştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz.

ARAÇLARI MERKEZDE EŞ ZAMANLI TAKİP
Yapay zekâ teknolojisi sayesinde yolcu zamanla tanınıyor, istek ve taleplere göre hizmet sunuluyor. Dijital ikizleri buluyor, bu sayede araçların ani hızlanma ve yavaşlama gibi tepkilerini merkezden eş zamanlı takip edilebiliyoruz. Bakımları varsa yıpranan parçalar sensörler aracılığıyla bildiriliyor ve servis randevuları otomatik oluşturuluyor. Yolcuların konforu için uzaktan araç içi sıcaklığı kontrol ediliyor, tanımlanan değerlerin altına düşmesi veya üstüne çıkması durumunda istenen ısıya tekrar gelmesi sağlanıyor.

İŞ MODELİMİZ, DİĞERLERİNDEN FARKLI
İş modeli olarak diğer uygulamalardan tamamen ayrılıyoruz. Progo kendi araçlarıyla ve bu işi meslek olarak yapan özel eğitim almış şoförleriyle hizmet veriyor. Araç bekleyen kullanıcı değil, aracın kapıda hazır beklediği exclusive bir yolculuk hizmeti sunuyoruz. Yolculuk öncesi akıllı hesaplama algoritması sayesinde gideceğiniz mesafenin fiyatını öğrenebiliyorsunuz. Yolculuk önceden planlanarak gerçekleştiği için yasal mevzuatlara uygun çalışıyor.

İSTANBUL’DAN UĞURLA, MUĞLA’DA KARŞILA!
Şoförlerimiz kapınızı açıyor, varsa bavullarınız yerleştiriyor. Exclusive hizmet sunmak ekonomik olmak kadar kullanıcılar için önemli. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Muğla, Kayseri, Samsun ve Trabzon ’da aynı anda hizmet veren tek uygulama olma özelliğine de sahibiz. Lokasyon sayımızın fazla olması İstanbul’da evinden havaalanına giden bir kullanıcımızın Muğla ya da Antalya’da havaalanında karşılanıp yazlığına veya oteline bırakılması anlamına geliyor.


Progo Kurucu Ortağı Kerem Serkan Çoban

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159