Karadeveci Turizm hızla büyüyor

banner113

İzmir-Bodrum taşımacılığı ile sektöre giriş yapan “Karadeveci” markasını oluşturduğu 1942 yılından bugüne yeniliklerle yolcu taşımacılığı hizmeti vermeye devam ediyor.

banner114
BÖLGESEL TAŞIMA 17.08.2015, 15:38 16.01.2016, 14:20 Taşıma Dünyası
Karadeveci Turizm hızla büyüyor
Milaslı Karadeveci ailesinin kurduğu Karadeveci Nakliyat, “Bölgemize de faydamız olsun” diyerek başladıkları Bodrum-İzmir hattında tamamı kendisine ait araç filosuyla hizmet veriyor ve gerçekleştirdiği birçok organizasyonla sektörüne öncü kuruluş olarak yön verirken; Karadeveci Travel, Karadeveci Rent A Car ile müşterilerine sorunsuz seyahat imkanları sunmaya devam ediyor. Son teknoloji ile donatılmış konforlu VIP araçları, minibüs, midibüs, otobüs ve binek araçları portföyü ile filo kiralama, günlük kiralama ve şoförlü transfer hizmetlerinde konusunda deneyimli ve eğitim almış personeller eşliğinde önemli iş toplantıları, kişiye özel transferler, havaalanı transferleri ve tüm VIP organizasyonları en iyi şekilde koordine ederek hizmet sunuyor.

Karadeveci, 2004 yılından itibaren Karadeveci Turistik İşletmeler Ticaret Ltd. Şti. bünyesinde Karadeveci Travel’i kurdu. Sınırsız ve koşulsuz müşteri memnuniyetini hedef edinen firma, konusunda uzman ekibiyle müşterilerine çeşitli çözümler sunuyor. 

Asıl görevi konforlu ve kaliteli organizasyonlar yaratmak olan Karadeveci Travel’in verdiği hizmetler arasında, vize takip işlemleri, yurtiçi ve yurtdışı turları, fuar-  kongre organizasyon ve taşımacılığı, otel rezervasyonları, bayi toplantıları bulunuyor.

Şirket sahibi Hakkı Karadeveci, “Koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefimize, her gün yeni halkalar eklemeye çalışıyoruz. Araçlarımızda seyahat severlere 10 inç ekranlar, Karadeveci Gurme ikramlarımızla en üst düzeyde konfor sunuyoruz. Kişiye ve keyfe hitap eden kampanyalarımız oluyor. Sezon başında İzmir-Bodrum gidiş dönüş bileti alanlara 2 gece otel konaklaması hediye ettik. Değişik kampanyalar sunmaya devam edeceğiz. Seyahat acentemiz, İzmir-Bodrum, İzmir-

Bulgaristan hattıyla birbirinden ayrı olarak hizmet veriyor. Önol Karadeveci’nin onursal başkanlığında, aile bireylerinin tamamı, birimlerin başında faaliyet gösteriyor. Firmamız yurtiçi ve yurtdışı çıkış belgelerine sahip olması nedeniyle de çok tercih ediliyor” dedi. 

İzmir’den Girit’e Aktarmasız “Girit Turu” 

Yoğun iş temposu içerisinde, organizasyonlar için harcanan zaman ve iş yükünün ağırlığını bilen Karadeveci, son olarak, charter özel uçuşu ile  Kurban Bayramı’na özel İzmir-Girit arası direkt uçuşla gerçekleştirilecek olan Girit turu düzenliyor.
Henüz çok yeni satışa çıkmasına rağmen yüzde 40 doluluk oranına ulaştıklarını belirten Hakkı Karadeveci, yüksek hizmet kalitesiyle oldukça iddialı olduklarını, cesaret isteyen bir işe imza attıklarını söyledi. ■


Buket Karadeveci, Hakkı Karadeveci, Şule Er

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159