Temsa’dan Kıraç Turizm’e 40 Safir

banner113

Filosunun tamamı Temsa marka araçlardan oluşan Kıraç Turizm, toplam 100 adetlik alımının ilk partisi olan 40 Safir’i teslim aldı. Firma, 60 adetlik Prestij Super Deluxe yatırımı daha yapacak.

banner114
BÖLGESEL TAŞIMA 23.03.2015, 15:52 23.03.2015, 15:57 Taşıma Dünyası
Temsa’dan Kıraç Turizm’e 40 Safir
1988 yılında Antalya’da kurulan ve turizm taşımacılığı alanının önemli firmaları arasında yer alan Kıraç Turizm, filosuna 40 Safir aracı kattı. Kıraç Turizm merkezinde düzenlenen törene Kıraç Turizm Acenteler Operasyon Müdürü Mehmet Ünal, Kıraç Turizm Araç Operasyon Müdürü Yusuf Hacıoğulları, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay ve Ant Oto Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Utku Taşkın katıldı. 

300 araçlık Temsa filosu 
Törende konuşma yapan Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, “Bugün Kıraç Turizm ile bu yıl yepyeni bir boyut kazanan araç satışımızın teslimatı için bir araya geldik. 2014’ün son aylarında Sayın Mehmet Kıraç ile bir araya gelmiş ve 2015 yılına yönelik 40 Safir, 60 Prestij alımına yönelik anlaşmıştık. Bugün bu anlaşmanın 10’luk partisini teslim ediyoruz. Burada emeği olan Sayın Mehmet Kıraç, Mehmet Ünal ve Yusuf Hacıoğulları’na teşekkür ediyorum. 1990 yılında başlayan işbirliğimiz bugün tamamı 300 adetlik Temsa marka ürünlerden oluşan bir filoya ulaştı. Bu kadar yüksek araç parkını, insan kaynağını yönetmek çok zor bir süreç. Tamamen hizmet sektörüne yönelik, müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğu bir alanda yeni yatırımlarla büyümeye devam etmek çok önemli bir başarı. Ben uzun ve yorucu yolculukta profesyonel yöneticiler Mehmet bey ve Yusuf beye özverili çalışmalarından ve Temsa markasına olan sadakatlerinden dolayı şahsım ve şirketim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yatırım yapan taşımacı kazanacak 
Antalya’nın turizm sezonu dışında spor turizmine de ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Murat Anıl, “Birçok ülkenin önemli futbol kulüpleri devre arası tatillerini Antalya’da geçiriyor. Dünyanın en önemli kulüplerini taşımak ta Kıraç Turizm’e nasip oluyor. Antalya’nın bundan sonraki en önemli aşaması 2016 Expo olacak. 2016 Expo ile Antalya gelecek yıl 12 ay boyunca bir hareketlilik yaşayacak.  Antalya’nın hak ettiği turist sayısını gelecek yıl fazlasıyla alacağına inanıyorum. 2016 EXPO ile Antalya turizm taşımacılığında da yeni bir dönem başlayacağını da düşünüyorum. Bu süreçte filosu kuvvetli olan, hizmet kalitesini ve sürecini iyi yöneten şirketler daha kazançlı çıkacak” diye konuştu. 

Tercihimiz hep Temsa oldu, yine Temsa olacak 
Kıraç Turizm Acenteler Operasyon Müdürü Mehmet Ünal, araç parklarının tamamının Temsa markaları ürünlerden oluştuğunu belirterek, “1988 yılında Antalya merkezli olarak kurulduk ve 1990 yılından beri Temsa ile yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra da tercihimiz Temsa olacak. 2014 yılında Antalya’ya 11 milyon turist geldi. 2.5 milyonunu Kıraç Turizm olarak biz taşıdık. Antalya merkezliyiz, ancak Kıraç Turizm’i, araçlarını ve acentelerini Türkiye’nin her yerinde, her bölgesinde görebilirsiniz. Turizm sezonunun başlamasına az bir süre kaldı. Araçlarımızı, konuştuğumuz zamandan önce teslim almak bizim için çok önemli bir prestij oldu. Temsa’ya bugüne kadar verdikleri destekler için ve zamanından önce yaptıkları teslimat için ayrıca teşekkür ediyorum “ dedi. 

Temsa’ya sonsuz güven 
Kıraç Turizm Araç Operasyon Müdürü Yusuf Hacıoğulları da törende yaptığı açıklamada, 1990 yılından beri Temsa ile iletişim halinde olduklarını belirterek, “ Biz bu garajda yetiştik. Temsa ilk Maraton’u çıkardığında biz, ‘olur mu, olmaz mı’ diye düşünmeden yatırımlara başladık. Maraton’un arkasından Prenses, onu Safir takip etti ve bugüne geldik. Temsa’nın hem yatırım hem satış sonrası hizmet sürecinde bize olan kesintisiz desteği bizde sonsuz bir güven duygusu oluşturdu. Ayrıca memnuniyetimizi artıran bir unsur da taşıdığımız yolculardan aldığımız olumlu tepkilerdir” diye konuştu.  ■

NOTLAR... NOTLAR... NOTLAR...

PAZARDA RUSYA DURGUNLUĞU 
Geçen yıla göre, Rus turist sayısında yüzde 25 düşüş beklendiğini belirten Mehmet Ünal, “Pazarda bir Rusya durgunluğu var. Biz de planlarımızı bu duruma göre yapıyoruz. Sanırım Mayıs ayı ile birlikte bir hareketlenme olur. Nevruzun getireceği hareketliliği, Almanların Paskalyası izleyecek ve Mayıs ayını bir şekilde bulacağız. Rus misafirlerimizi Mayıs ayında ağırlamaya başlayacağız. Rusya pazarında yüzde 25 düşüş bekleniyor. Biz bunun telafisini iç pazar ile değerlendirmenin planlarını yaptık ve birkaç iç pazar operatörü ile anlaşma yaptık. Filomuzdaki araç sayısı kiraladıklarımızla birlikte 500’ü buluyor” dedi.

YENİ SAFİRLE BALKAN TURU 
Yeni Safir araçları, özellikle yurtdışı turlarda kullanacaklarını belirten Ünal, “Okulların kapanması ile yurtdışı turlarımız başlayacak. Balkan turları düzenleyeceğiz. Hem seyahat acentesi hem taşımacı olarak bu organizasyonu kendimiz yapıyoruz. Zaten A grubu seyahat acentesi belgesine sahibiz. İlk grubumuz 25 Nisan’da Antalya’dan yola çıkacak” dedi. 

FİYAT REKABETİNE GİRMEYİZ 
Fiyat rekabetine hiç girmediklerini hep hizmet rekabeti yaptıklarını belirten Mehmet Ünal, “27 yıldır bu piyasanın içindeyiz. Zorlandığımız noktalar olsa da fiyat rekabeti yapmıyoruz. Bunun olumlu dönüşlerini de müşterilerimizin hizmet sürecindeki memnuniyetten de anlıyoruz zaten” dedi. 

YAZ-KIŞ KADROMUZU KORUYORUZ 
Kaptan eğitimlerine çok önem verdiklerini ve ana kadroyu yaz-kış koruduklarını belirten Mehmet Ünal, “İşe aldığımız kaptanları yoğun bir eğitim sürecinden geçiriyoruz. Ana kadromuz değişmiyor. Yaz kış kadromuzu koruyabiliyoruz. Biz on iki ay hizmet veren bir şirketiz” dedi.

Yorumlar (1)
mehmet şahin 7 yıl önce
iyi iş yapıyorsunuz, güzel. memnun olmak için bir kaç defa daha beraber çalışmak lazım
banner117
15
açık
banner159