122 özel halk otobüsü kiralama ihalesi 6 Şubat’ta

banner113

Düzce Belediye Başkanlığı belediye sınırları içerisinde mahalle ve mücavir alanlar dahilindeki güzergahlarda çalıştırılmak üzere 122 özel halk otobüsü ihalesi düzenliyor. 10 yıl süreli çalışma imkanının bulunduğu ihale 6 Şubat 2020’de yapılacak.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 24.01.2020, 13:58 24.01.2020, 14:00 Taşıma Dünyası
122 özel halk otobüsü kiralama ihalesi 6 Şubat’ta

24 Ocak 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ihale ilanına göre Düzce Belediyesi 122 özel halt otobüsü 10 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor. 6 Şubat 2020 tarihinde Perşembe günü Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası Encümen Salonu’nda gerçekleşecek ihale kapalı teklif usulü artırma yöntemi ile yapılacak. Muhammen bedel 8 milyon 540 bin TL olarak belirlendi.
İhaleye Katılmak isteyen yükleniciler Teknik şartnamedeki özelliklere haiz yeni (0 km) araçlara sahip olanlar “Araç Trafik Ruhsatname” lerinin fotokopisini ve verecekler. (0 km) araçlar sahiplikleri bulunmayan yüklenici Taahhütname-1 ve araç başına
3.000 (Üç Bin) ¨ teminat verecekler.



Katılımcılar “İhalenin kendisine kaldığı takdirde teknik şartnamede belirtilen özelliklere haiz otobüs temin edeceğine ve işin başlangıç tarihi itibari ile otobüsleri hizmete sunacağına, bu süre zarfında belirtilen şartlarda otobüs temin edemeyip ihalenin feshine sebebiyet vermesi durumunda Otobüs teminatı ve geçici teminatın irat kaydedilmesini kabul ettiğine, Düzce Belediye Başkanlığından bu hususta hiçbir hak talep etmeyeceğine” dair noter tasdikli taahhütname getirecekler.

Düzce Belediyesi özel halk otobüsü çalıştırılma işinde Düzce Belediyesinin belirleyeceği Elektronik Ücret Toplama Sistemini ve bu sistemden elde edilecek brüt gelir üzerinden; Toplu Taşımacılık Esaslarına Dair Yönetmelikte belirtilen oranda hizmet bedeli (komisyon) kesintisini kabul ve taahhüt ettiğine" dair noter tasdikli taahhütname getirecekler.

Katılımcılar ihale kendisinde kaldığı takdirde, “Belediyeye ait 12 metre ebadında araçlardan 8 adet ve tüm bakım onarım, sigorta ve benzeri masrafların ihale süresince kendisine ait olduğunu kabul edeceğine, Araçların kiralama bedeli aylık araç başına 6.080 ¨ (Altı Bin Seksen Türk Lirası) + KDV bedel üzerinden kiralayacağını ve kira bedelinin Ücret Toplama Sisteminden otomatik olarak kesileceğine” dair noter tasdikli taahhütname getirecektir. Kiralanan araçlarla ilgili sözleşme imzalanacaktır. Kira bedelinde elektronik kart bedeline gelen zam oranında her yıl artış yapılacak.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159