Akhisar toplu ulaşımını Karsan ile yeniliyor!

banner113

Çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, Manisa’da dönüşüme tüm hızıyla devam ediyor. Karsan son olarak Akhisar İlçesi’ne toplu ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında 32 Atak ve 42 Jest olmak üzere toplam 74 araç teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 16.11.2016, 14:06 16.11.2016, 14:15 Taşıma Dünyası
Akhisar toplu ulaşımını Karsan ile yeniliyor!
Bursa’da yer alan iki fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, Manisa Belediyesi’nin başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında teslimatlarına aralıksız devam ediyor. Daha önce Salihli İlçesi’ne 36 adet Atak otobüsü teslim eden Karsan, bu kez Akhisar’a toplam 74 adet araç teslimatı gerçekleştirdi. Karsan’ın teslim ettiği araçların 32’sini Atak otobüsleri ve 42’sini modern Jest minibüsleri oluşturdu.

 
Sektörün dinamiklerini değiştiren otobüs: Atak
 
Karsan markalı toplu taşıma ailesinin 8 metrelik üyesi Atak, yüksek yolcu kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, modern tasarımı, yüksek manevra kabiliyeti, iyi yol tutuşu ile kullanıcılardan alçak tabanlı yapısı, kolay erişimi, panoramik iç tasarımı, bağımsız süspansiyonları ve sunduğu konforla da yolculardan büyük beğeni topluyor. Son teknoloji donanımları içeren Karsan Atak, rakiplerinden ayrıştığı özellikleriyle sektördeki dinamikleri kısa sürede değiştirmesiyle de ön plana çıkıyor

 
Toplu taşımacılıkta yükselen değer: Jest
 
Karsan Jest, alçak tabanı, biniş ve iniş hızını artıran geniş ve basamaksız yolcu kapısı, rampa sistemi, ferah iç mekanı, panoramik camları ve ilave bir çok özelliği ile tüm bireylere konforlu ulaşım olanağı sağlıyor. Opsiyonel olarak sunulan araç içi kablosuz internet bağlantısıyla da iletişimdeki engelleri kaldırıyor. Bir çok çağdaş özelliği ile ideal bir toplu taşıma aracı olan Jest, yakıt ekonomisiyle de tercih ediliyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159