Ankaralı Halk Otobüsçüleri 5 Neoplan Tourliner aldı

banner113

Orjinal yedek parça ucuzladı, MAN TOPUSED’a ilgi daha arttı. Ankara Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği, MAN TopUsed’dan 5 adet Neoplan Tourliner satın aldı.

banner114
PİYASA 27.11.2014, 16:39 02.12.2014, 14:25 Taşıma Dünyası
Ankaralı Halk Otobüsçüleri 5 Neoplan Tourliner aldı
Ankaralı Halk Otobüsü Esnafı, 5 Neoplan Tourliner otobüs satın aldı. Dernek Başkanı Kara, “Ankaralılar Neoplan Tourliner kalitesiyle çok daha konforlu seyahat edecek” dedi. MAN TopUsed güvencesiyle alınan araçlar Ankaralılar’ın hizmetine sunuldu.

MAN’ın Türkiye’deki öncü yapılanmalarından MAN TopUsed, ikinci el ekonomik ve güvenilir araç temini ile şehiriçi ulaşıma da önemli katkılar sunuyor. Son olarak Ankaralı Halk Otobüsçüler de MAN TopUsed müşterisi oldu. Ankara Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği, MAN TopUsed’dan 5 adet Neoplan Tourliner satın aldı. 

MAN’ın Ankara’daki fabrika sahasında düzenlenen teslimat töreninde konuşan Ankaralı Halk Otobüsü Esnaflar Derneği Başkanı Kurtuluş Kara, “Derneğimizin kuruluşunda bir söz vermiştik. Hizmet kalitemizi yükselterek hem Büyükşehir Belediyemizi, hem Başkentli vatandaşlarımızı memnun edeceğiz. Bugün bu hedef doğrultusunda önemli bir adım atıyoruz. Neoplan kalitesi, Tourliner nitelikleri ve MAN sağlamlığının yanında şehir içinde yüksek kilometrelere rağmen düşük işletme maliyetleri ve yakıt tasarrufu bizi fazlasıyla cezbetti. MAN TopUsed güvencesi de hiçbir endişeye mahal bırakmadı. Sözümüzü tutuyoruz, Başkentliler artık daha konforlu yolculuk edecekler” diye konuştu. 

MAN TopUsed’a ilgi artıyor

MAN adına MAN TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergün  ve MAN TopUsed  Otobüs Satış Yöneticisi Aydın Çakmak da teslimat törenine katıldı. Cüneyt Ergün, “MAN TopUsed her geçen gün daha yoğun ilgi görüyor. Orijinal yedek parçada yüzde 38’e varan indirimler ve uygulamaya başladığımız yeni strateji ikinci elde de MAN’ı çok daha cazip hale getiriyor” şeklinde konuştu.    

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159