Antalya “Yerel Yönetim Ödülü”nü Otokar’dan aldı

banner113

Otokar, Bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen Yerel Yönetim Ödülleri'nde “Kent İçi Ulaşım” kategorisinin sponsoru oldu. Otokar, Kent İçi Ulaşım Kategorisi’nde ödüle layık görülen Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ödülünü takdim etti.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 20.10.2017, 18:34 20.10.2017, 18:36 Taşıma Dünyası
 Antalya “Yerel Yönetim Ödülü”nü Otokar’dan aldı

Otokar, şehir içi ulaşımda yenilikçi ve örnek projeleri desteklemeye devam ediyor. Otokar'ın “Kent İçi Ulaşım” kategorisinde sponsor olduğu ve bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen "Yerel Yönetim Ödülleri", Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

33 proje ile 30 belediye başkanına ödül

Yerel yönetim alanında yenilik getiren ve şehirlerin sorunlarını çözmek üzere geliştirilen projeleri ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri, bu yıl projeleri 12 kategoride değerlendirildi. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen organizasyonda kentlerinde hayata geçirdiği örnek 33 proje ile 30 belediye başkanına ödülleri takdim edildi.

Yılın Büyükşehir Belediyesi Antalya

Türkiye’nin kendi alanlarında uzman, saygın ve akademik isimlerinden oluşan seçici kurul tarafından titizlikle değerlendirilen projeler arasında;kent içi ulaşımda hayata geçirdiği çalışmalarla yılın Büyükşehir Belediyesi Antalya seçildi.

Otokar ödülü takdim etti

Türkiye'nin en büyük 3 havalimanından biri olan uluslararası Antalya Havalimanı ile kentin en önemli rekreasyon alanlarından biri kabul edilen Expo'ya hizmet etmekve kent merkezine bağlamak üzere hayata geçirilen, toplam 19.1 kilometre hat uzunluğuna sahip olan projenin ödülü Otokar Kamu Satışları Müdürü Mahir Özşeker tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici'ye takdim edildi.

Törende Antalya'nın yılda 15 milyona yakın dünya misafirini ağırladığını belirten Birol Ekici, "Böylesine prestijli bir ödülü almaktan mutluyuz. Tüm jüri üyelerine teşekkür ediyoruz. Antalya bir dünya kenti. Hayata geçirdiğimiz proje, Türkiye'nin 3. büyük havalimanını kente bağlıyor. 3 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği EXPO ile bağlantısı bulunan proje, Antalyalıların ve dünya halkının hayatını kolaylaştırdı" dedi.

Belediyelerin daima yanındayız

Türkiye'ye katma değer yaratan birbirinden değerli projelerin ödüllendirildiği organizasyona Otokar olarak desteklemekten mutluluk duyduklarını belirten Otokar Kamu Satışları Müdürü Mahir Özşeker, "Şehir içi ulaşım çözümlerinde Türkiye şartlarını çok iyi bilmemiz, 54 yıllık deneyimimiz ve bize olan güveniniz ile Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olma gururunu yıllardır yaşıyoruz. Size özel çözümler sunmaya ve halka ilettiğiniz hizmette yanınızda olmaya çalışıyoruz. Burada bulunan tüm yerel yöneticiler halka ve kamuoyuna hizmet için büyük çaba ve emek sarf ediyor. Toplum refahına katkı sağlayacak çalışmalarda bulunuyor. Önceki yıllarda olduğu gibi, geçtiğimiz yıl da modern ve çağdaş ulaşım arayışında olan birçok belediye ile birlikte çalıştık. Otokar olarak alternatif yakıtlı araçlar ve yeni modeller üzerinde çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Halka hizmeti her zaman bir adım öteye taşıma emellerinde olan belediyelerin daima yanınızdayız" dedi. Mahir Özşeker, Türkiye'nin ilk hibrit otobüsü ve ilk elektrikli otobüsü gibi sektörde pek çok ilke imza atan Otokar'ın "akıllı ulaşım teknolojileri" konusunda da global ölçekte çalışmalar yürüttüğünü, EU Celtic-Plus İnovasyon Ödüllü CoMoSeF projesi ile kent içi ulaşımda üst düzey güvenlik sağlamak için çalıştıklarını kaydetti. Özşeker gecede ödül alan ve katılan tüm kurumları tebrik etti.


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159