Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi 13 ATAK ve 20 JEST aldı

banner113

Mustafakemalpaşa 79 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi, araçlarını tamamen yeniledi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 22.02.2016, 14:14 22.02.2016, 14:20 Taşıma Dünyası
Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi 13 ATAK ve 20 JEST aldı
Bursa’nın merkeze yeni bağlanan ilçelerde halkı toplu taşımaya yönlendirmeye yönelik başlattığı çalışma kapsamında, Bursa ve ilçeler arasında aktif rol oynayan Burulaş’ın alt işletmecisi Mustafakemalpaşa 79 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi, araçlarını tamamen yeniledi. Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne teslim edilen Karsan markalı 13 adet ATAK ve 20 adet JEST olmak üzere toplam 33 adet özel halk otobüsü ve minibüs, 11 Şubat 2016 günü düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Mustafakemalpaşa’yı en genç toplu ulaşım filosuna sahip ilçe durumuna getiren açılış törenine; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı ve çok sayıda davetli katılırken, törende Karsan Pazarlama’yı ise Genel Müdür Vançın Kitapçı temsil etti. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa’da hizmete alınan ATAK ve JEST araçlarının Avrupa başkentlerinde kullanılan araçlarla aynı nitelikte olduğunu vurguladı ve böylelikle en kaliteli hizmetin ilçeye ulaştığını söyledi. Altepe, yeni alınan araçlarla birlikte Türkiye’nin en genç filosunun Mustafakemalpaşa’da olduğunu da belirtti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, hizmete alınan araçların dünya kalitesinde olduğunu söylerken, Kaymakam Mustafa Masatlı da halkın ulaşım ihtiyacının en üst seviyede karşılanacağına inandığını belirtti. 79 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Varol Üregen ise; tüm araçları 5,5 milyon TL’lik bir yatırımla yenilediklerini belirtti. 

Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı ise, Karsan’ın bugüne kadar büyük bir bölümü Türkiye pazarına olmak üzere 100 binin üzerinde toplu taşıma aracı ürettiğini kaydetti. ■




Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159