Büyükşehir’den Yazlık Otobüs Hizmeti

banner113

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerini Bandırma ve Edremit körfezlerinde deniz taksilerle genişletirken, yeni hazırlatılan 25 kişilik üstü ve yanları açık yazlık otobüste hizmete alındı.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 13.09.2017, 14:46 13.09.2017, 14:58 Taşıma Dünyası
Büyükşehir’den Yazlık Otobüs Hizmeti

Edremit ilçesinin Altınoluk mahallesinde toplu taşıma hizmeti verecek olan yazlık otobüste Balıkesir Toplu Taşıma’nın sağladığı Balkartlar geçerli olacak. Çam Mahallesi ile Yağcılar mevki hattında çalışacak olan otobüsün ilk seferine AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur katıldı. Otobüste muavinlik yapan Başkan Uğur, ilk seferlerden ücret alınmamasını istedi. İlk kez üstü ve yanları açık bir belediye otobüsü gördüklerini söyleyen tatilciler, Belediye Başkanı Uğur’a teşekkür etti. Milletvekili Bostan ve Başkan Uğur, akşam saatlerine kadar molalar vererek otobüste seyahat etti.



Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Büyükşehir Belediyesi olarak, ulaşımda yazlık araçla hizmet etmeye başladık. İçinde bulunduğumuz araç, üstü açılıp kapanabilir, yanları açıktır. Altınoluk’a gelen tatilcilerimizin, bölge halkımızın daha rahat, konforlu seyahat etmesi için bu aracımızı bugün hizmete alıyoruz. Daha sonra Akçay’da ve Burhaniye’de de bu araçlarımızın devamları olacak. Dün de Altınoluk sahilinde yaptığımız yeni düzenlemeyi incelemiştik. Daha önce Ulaştırma Bakanlığı’nın kıyı erozyonunu önlemek için yaptığı tahkimatın üzerine, iskeleler ve şemsiyelerle bir proje yaptık. İstiyoruz ki, Altınoluk’a gelen bütün turistleri memnun edelim. Daha kaliteli bir hizmet verilsin. İnşallah bu hizmetlerimiz devam ediyor. Bu otobüsümüz de Altınoluk’a, Balıkesir’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yolcular ise hizmeti çok güzel ve kullanışlı bulduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Uğur’u otobüste görmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Uğur, Milletvekili Bostan ile birlikte, mola verdikleri Çam Mahallesi’ndeki bir sanat atölyesini de ziyaret etti. Atölye sahibi sanatçı Filiz Yılmaz, çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Başkan Uğur, son olarak Balıkesir Toplu Taşıma bünyesinde hizmet veren Mıhlı Bekle Merkezi’ni ziyaret etti.




Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159