Düzce kentiçi ulaşım filosuna 34 Otokar, 3 körüklü Mercedes

banner113

Düzce Belediyesi tarafından alınan Üniversite-Merkez arası sefer yapacak 34 Otokar otobüs ile ring hatlarında kullanılmak üzere alınan 3 adet Mercedes körüklü otobüs düzenlenen törenle hizmete girdi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 29.10.2015, 16:36 29.10.2015, 16:42 Taşıma Dünyası
Düzce kentiçi ulaşım filosuna 34 Otokar, 3 körüklü Mercedes
Düzce’nin ulaşım ağı için hazırlanan planlar kapsamında yenilenen Üniversite -Merkez hattı otobüslerinin işletme ihalesini Beçi Kooperatifi aldı. Güzergah üzerinde hizmet verecek 8 metrelik yeni  Otokar otobüsler ile aynı hatta özellikle Sabah ve akşam saatlerinde konulacak ring seferlerde kullanılacak 3 adet Mercedes körüklü otobüs düzenlenen törenle Düzcelilerin hizmetine sunuldu. Törene Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Başkan Keleş, Düzce’nin ulaşım planı kapsamında yapılan çalışmalardan bahsederek, “Düzce hızla büyüyen bir kent, 10 yılda coğrafi olarak 6 kat nüfus olarak da 3 kat büyüyen bir kentin doğal olarak ulaşımının da gelişmesi gereklidir. Şehrimizin ulaşım organizasyonunu yeniden düzenlemek için yurtiçinden, yurtdışından uzmanlarla görüşüyor ve çalışıyoruz. Çabalarımızın karşılığını da böyle güzel organizasyonlar ile almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada Beçi Kooperatifine de teşekkür etmek istiyorum, kendileri Düzce Belediyesi bünyesinde artık bu yepyeni araçlarla hizmet vermek için ellerini taşın altına koydu. Hemşerilerimize buradan ifade ediyorum Düzce Belediyesi olarak hem ulaşım planlarımız hem de kalitemiz her gün daha da artacaktır. Bu vesile ile araçlarımız şehrimize, kooperatifimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, kazasız yolculuklar diliyorum” dedi.


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159