Fatih Tamay, Yılmazlar Otomotiv'de OZULAŞ otobüsçüleriyle buluştu

banner113

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'nden emekliye ayrılan Fatih Tamay, Yılmazlar Otomotiv'de ÖZULAŞ yöneticileriyle buluştu.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 29.03.2017, 20:31 30.03.2017, 09:21 Taşıma Dünyası
Fatih Tamay, Yılmazlar Otomotiv'de OZULAŞ otobüsçüleriyle buluştu
37 yıldır Anadolu Isuzu Grubunda farklı kademelerinde görev alan, son olarak Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini yürüten Fatih Tamay, yaş haddinden dolayı emekliye ayrılarak Mart ayı başında sektöre veda etmişti.

Toplu ulaşım sektörü ile uzun yıllar iç içe olan Fatih Tamay’a sektöre veda dolayısıyla ahde vefa gösterilerek,  Isuzu yetkili Bayi Yılmazlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz tarafından Özulaş A.Ş. yöneticileri ve Anadolu Isuzu pazarlama grubunun yöneticilerinin katılımı ile Maltepe Yılmazlar Otomotiv tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya gelindi.

Toplantıya Anadolu Isuzu Satış Direktörü Tunç Karabulut, Pazarlama müdürü Şebnem Uygurtürk, Pazarlama Yöneticisi Demir Dikmen, Pazarlama Bölge Sorumluları Murat Küçük ve Ferhat Sancaklı , Yılmazlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmazlar ile Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Samimi bir ortamda neşeli geçen ahde vefa toplantısı için teşekkürlerini sunanFatih Tamay ; ‘’ uzun yıllar sektörün içindeyim, görev aldığım ilk günden bu yana sektörel ve sivil toplum örgütlerinde aldığım görevlerle otomotiv sektörünün ülkemizdeki gelişiminde aktif rol almış olmanın gururu ile hizmetimi tamamladım.Bundan sonra sivil toplum kuruluşları aracılığı ile sektöre hizmet edeceğim..Toplu ulaşım sektöründe de uzun yıllar sizler ile birlikte oldum, hem grubum adına, hem de kendi adıma bize güvenen ve destek veren esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, ev sahipliğinden dolayı Yılmazlar Otomotiv yönetim kurulu Başkanı Yılmaz Yılmazlar’a teşekkür etti.

Başkan Ovacık, Fatih Tamay’a sektöre yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında başarı dileklerinde bulundu.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159