Halk Otobüsçüleri İBB Yöneticileriyle biraraya gldiler

banner113

İBB, İETT, OTOBÜS A.Ş. VE ÖHO temsilcileri sektörün geleceği için bir araya geldiler.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 31.10.2019, 12:02 31.10.2019, 12:14 Taşıma Dünyası
Halk Otobüsçüleri İBB Yöneticileriyle biraraya gldiler
Özulaş A.Ş. Başkan Göksel Ovacık, İstanbul’a hizmet eden Özel Halk otobüsü şirketlerinin Başkanları ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Yavuz Erkut, İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa ve Otobüs A.Ş. Genel Müdürü Ali Evren Özsoy ile İBB Genel Sekreterlik makamında sektörün geleceği ile ilgili bir araya geldiler.

Sektör Adına Verimli Bir Toplantı

İstanbul halkına daha kaliteli hizmet etmek, esnafın öncelikli sorunlarının konuşulduğu ve acil yapılması gerenlerin dile getirildiği toplantı sektör adına verimli ve olumlu geçerken, İBB üst düzey bürokratları ve ÖHO temsilcilerinin bir araya geldiği tarihi bir buluşma oldu.

İBB Genel sekreteri Yavuz Erkut, genel kurul sonrası Başkan seçilen Özulaş A.Ş Başkanı Göksel Ovacık'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak,  ÖHO kurumları ile çalışmaktan ve bir araya gelmekten memnun olduğunu belirterek toplantının hayırlı sonuçlar getirmesini temenni etti

İBB Genel sekreteri Yavuz Erkut’un başkanlık ettiği toplantı İBB, İETT, OTOBÜS A.Ş. ve ÖHO kurumlarının kolektif bir biçimde diyalog ve işbirliği içinde çalışmalar yapılması kararlaştırılarak sektörün geleceği ile ilgili istişare içinde olunacağı planlandı 

Toplantıya, İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut, İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ve Özulaş A.Ş Başkanı Göksel Ovacık ve şirket Başkanları Halk Hlaşım A.Ş Başkanı Naci Yağız, Mavi Marmara A.Ş. Başkanı Ramazan Gürler, Öztaş A.Ş. Başkanı Mehmet Tekin, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş Başkan Vekili Nihat Pelen ile İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa ve Otobüs A.Ş Genel Müdürü Ali Evren Özsoy katıldı.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159