Halk otobüsçülerinin ödemelerinde örnek proje

banner113

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, halk otobüsçülerine yapılan ödemede devrim niteliğinde bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu çalışmanın tüm Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 14.03.2017, 13:23 14.03.2017, 13:31 Taşıma Dünyası
Halk otobüsçülerinin ödemelerinde örnek proje
Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yönetiminde Mart ayı toplantısını yaptı. Toplantının gündemindeki 73 maddenin tamamı meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısının başında 2017 projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Çelik, çok yoğun bir yatırım yılı geçireceklerini belirtti ve iki ay süresince her hafta birkaç projenin temelini atacaklarını söyledi.

Ulaşımda 20 proje 

Başkan Çelik, önümüzdeki iki ay süresince her hafta birkaç projenin temelinin atılacağını söyledi ve sadece ulaşımda 20 önemli çalışma yapılacağını kaydetti. Toplantıda “Kayseri Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Yönetmeliği” konusu da gündeme geldi ve bu madde meclis üyelerince komisyonlara havale edildi. 

Halk otobüsçülerine yeni ücretlendirme sistemi 

Başkan Çelik, konuyla ilgili açıklamasında halk otobüsçülerine yapılan ödemede devrim niteliğinde bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu çalışmanın tüm Türkiye’ye örnek olacağını söyledi. Başkan Çelik, otobüslerin yaptıkları kilometre, taşınan yolcu ve performans puanı ile ücretlendirme yapılacağını kaydetti. 
Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Mart ayı toplantısında toplam 73 maddeyi karara bağladı. Başkan Çelik yönetimindeki meclis toplantısında tüm maddeler Şubat ayı meclis toplantısında olduğu gibi meclisten oybirliği ile geçti.   

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159