İzmir ESHOT kalite belgesi aldı

banner113

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde lastik tekerlekli toplu taşıma hizmeti veren ESHOT Genel Müdürlüğü, TSE denetimleri sonucunda 4 ayrı dalda sistem belgesi ve uluslararası onaylı "IQNET Sertifikası" almaya hak kazandı. ESHOT yönetimini ve personeli tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, her alanda aklı ve bilimi rehber alan bir anlayışla, daha iyiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 29.03.2019, 12:34 29.03.2019, 12:42 Taşıma Dünyası
İzmir ESHOT kalite belgesi aldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde lastik tekerlekli toplu taşıma hizmeti veren ESHOT Genel Müdürlüğü, TSE denetimleri sonucunda 4 ayrı dalda sistem belgesi ve uluslararası onaylı "IQNET Sertifikası" almaya hak kazandı. ESHOT yönetimini ve personeli tebrik eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, her alanda aklı ve bilimi rehber alan bir anlayışla, daha iyiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.



İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü'nün 2015-2019 Stratejik Planı kapsamında yer alan "Yönetim Sistemleri Belgelendirme" hedefiyle yürüttüğü çalışmalar başarıyla sonuçlandı. TSE İzmir Belgelendirme Müdürlüğü'ne yapılan başvuru doğrultusunda kurum denetçileri tarafından çeşitli tarihlerde atölye ve garajlarda saha incelemeleri yapıldı. İnceleme ve denetlemeler sonucu ESHOT Genel Müdürlüğü'ne TS En ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi, TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistem Belgesi, TS 18001:2014 İş sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistem Belgesi, TS ISO 10002:2015 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgesi verildi. Ayrıca 36 ülkede faaliyet gösteren İsviçre merkezli uluslararası kalite kuruluşunun Türkiye yetkilisi TSE tarafından IQNET Sertifikası'nın da ESHOT Genel Müdürlüğü'ne verilmesi uygun görüldü. 

Başkan Kocaoğlu'ndan tebrik
İzmirlilerin yaşam kalitesiyle birlikte, sürekli yükselen bir hizmet kalitesi sunmanın temel amaç olması gerektiğini belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT'un kalite girişiminin bu alandaki iddiasını kanıtlar nitelikte olduğunu söyledi. ESHOT yönetimini ve emeği geçen personeli kutlayan Başkan Kocaoğlu, "Belediyecilikte aklı ve bilimi rehber alan bir anlayışla, daha iyiye ulaşmayı hedeflerseniz, hata yapmazsınız, amacını ulaşırsınız. Biz de 15 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni böyle yönettik" dedi. 





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159