Karsan Jest+ 50 adet Ağrı’da Hizmete Sunuldu

banner113

Karsan, Ağrı Belediyesi için üretim bandından çıkan 50 adet Jest+, Ağrı halkının hizmetine sunuldu. Karsan Hastabüs araçlardan 10 adeti mahallelerden hastaneye hasata ve yakınlarını taşıyacak.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 23.12.2019, 09:16 23.12.2019, 09:30 Taşıma Dünyası
Karsan Jest+ 50 adet Ağrı’da Hizmete Sunuldu
Karsan, Ağrı Belediyesi için üretim bandından çıkan 50 adet Jest+, Ağrı halkının hizmetine sunuldu. Bu araçlardan 10 adedi ise şehir merkezindeki mahallelerden hastaneye yolcu taşıma maksatlı olarak “Hastabüs” adıyla özel olarak kullanıma alındı. Hasta ve yakınlarının binişlerinin ardından, şehir içerisinde duraklamaksızın direkt hastaneye ulaşım sağlayan Hastabüs, Ağrı’nın 10 mahallesinde hizmete girdi. Konuyla ilgili konuşan Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, “Ağrı ulaşımı için önem arz eden 50 adet Jest+ minibüsümüz bölge halkına hizmet vermeye başladı. Jest+’ların farklı trafik koşullarına ve farklı coğrafi yapılara uygun tasarımı, motor performansı, ideal yakıt tüketimi, servis-bakım kolaylıkları ve arkasında Karsan güvencesinin olması, bir kez daha tercih edilirliğimizi sağladı” dedi. 

Kuruluşunun ardından yarım asrı geride bırakan ve küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin yerli üreticisi Karsan, sunduğu ürün gamıyla toplu taşımada etkin bir çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Karsan, Ağrı Belediyesi için üretim bandından çıkan 50 adet Jest+ minibüsü Ağrı halkının hizmetine sundu. Bu araçlardan 10 adedi ise şehir merkezindeki mahallelerden hastaneye yolcu taşıma maksatlı olarak, “Hastabüs” adıyla özel olarak hizmet vermeye başladı. Trafikte dur-kalklara maruz kalmadan ve kent içerisinde hiçbir durakta beklemeden hasta ve yakınlarının rahat bir şekilde hastaneye ulaşmalarını sağlayan Hastabüs, Ağrı’nın 10 mahallesinde devreye alındı. 

Her koşulda konfor: Jest+
Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İhracat başarılarımızın yanında, yurt içinde farklı bölgelere gerçekleştirdiğimiz teslimatlarla da tercih edilirliğimizi sürdürüyoruz. Ağrı ilimizin ulaşımı için önem arz eden 50 adet Jest+ minibüsümüz bölge halkına hizmet vermeye başladı. Jest+ araçların farklı trafik koşullarına ve coğrafi yapılara uygun tasarımı, motor performansı, ideal yakıt tüketimi, servis-bakım kolaylıkları ve arkasında Karsan güvencesinin olması, bu tercih edilirliği bir kez daha sağladı. Jest+’nın bu dinamikleri sebebiyle konvansiyonel toplu ulaşım biçimlerinin dışında, seri bir şekilde hastaneye yolcu taşınması gibi önemli bir misyonda kullanılmaya başlanması da oldukça kıymetli. Karsan olarak Ağrı ulaşımına sağladığımız bu katkıdan mutluyuz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159