Karsan'dan Düzce Belediyesi’ne 114 Jest+ satışı

banner113

Karsan, 114 adetlik Jest+ satışı gerçekleştirdiği Düzce Belediyesi’ne araçların 100 adedini teslim etti.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 07.09.2020, 13:43 07.09.2020, 17:11 Taşıma Dünyası
Karsan'dan Düzce Belediyesi’ne 114 Jest+ satışı

Teslimat ile ilgili düzenlenen törene AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü, Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, Karsan Bayisi Koçaslanlar’ın Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Karsan Satış Müdürü Adem Ali Metin ile Satış Bölge Yöneticisi Celal Yalnız ve Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Uğur Şahin katıldı.



Düzce Belediyesi ilk kez Karsan’ı tercih ederek 114 adetlik Jest+ alımı gerçekleştirdi. Sağlık önlemleri alınarak düzenlenen teslimat töreninde satışı gerçekleşen araçlardan 100 adedi teslim edilirken, AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü, Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, Karsan Bayisi Koçaslanlar’ın Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Karsan Satış Müdürü Adem Ali Metin ile Satış Bölge Yöneticisi Celal Yalnız ve Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Uğur Şahin törende hazır bulundu.


Törende ilk konuşmayı Düzce Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Özkasap yaptı. Düzce’de tarihi bir güne tanıklık ettiklerini ifade eden Özkasap, “Hizmetlerden maksimum fayda sağlamayı hedefliyoruz” dedi.




30 milyon liralık bir yatırım


Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Bu toplu taşıma sistemi Düzce’nin önemli sorunlarından birisidir. Vatandaşlarımızın çok mutlu olmadığı, belediyemizin zarar ettiği bir sistemdir. Bu sistem üzerinde Türkiye’de bu işleri en iyi bilenleri çağırdık, onlarla istişare ettik. Yaklaşık 15 aydır çalışıyoruz. 15 aylık çalışmanın sonucudur bugünkü tören. Düzce için önemli bir master ulaşım planı yapıyoruz. Planımızın birinci kısmı, hat optimizasyonu tamamlandı. Bunu uygulamaya koyuyoruz. Kalan kısmını inşallah yılsonuna kadar tamamlayacağız. Düzce’nin bir ulaşım master planı olacak. Yolarımızda hangi yollar tek yön, hangi yollar çift yön, nerelerde otopark olacağı, toplu taşıma araçlarının nereden geçeceğini bu planda hep beraber göreceğiz. Biz Düzce’nin önümüzdeki 35 yılını planlıyoruz. Yaklaşık 30 milyon liralık bir yatırımdır. Bu yatırımı Düzceliler yaptı. Vatandaşlarımız yaptı. Bu araçların her biri bir Düzceliye aittir. Düzce’mize hayırlı uğurlu olsun. Bu sistemde araçlar yatırımcıların ve esnafın olduğu için hizmetin kalitesi artacak ”dedi.




114 adetlik alım markaya olan güveni gösteriyor


Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, Düzce Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yüksek adetli bu alımla markaya olan güvenini ortaya koyduğunu belirtti. Arpacıoğlu, “Yenilikçi ve öncü kimliğimizle kent ulaşımına sunduğumuz çözümler, Düzce’de hizmete girecek olan 114 adetlik dev filoyla hız kesmeden sürüyor. Hem Karsan güvencesi hem de Jest+ araçlarımızın kent ulaşımındaki üstün avantajları, Düzce Belediyesi’nin seçiminde rol oynadı” açıklamalarında bulundu.


 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159