Karsan’dan Turgutlu’ya 40 Adetlik Jest!

banner113

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında daha önce Manisa’nın Salihli İlçesi’ne 36, Akhisar İlçesi’ne 74 adetlik teslimat gerçekleştiren Karsan, son olarak Turgutlu’ya 40 adet Jest teslimatı yaptı.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 02.03.2017, 18:33 06.03.2017, 16:03 Taşıma Dünyası
Karsan’dan Turgutlu’ya 40 Adetlik Jest!
Geliştirdiği toplu taşıma sistemleriyle şehirlere modern çözümler sunan yerli üretici Karsan, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında teslimatlarına aralıksız devam ediyor. Daha önce Manisa’nın Salihli İlçesi’ne 36, Akhisar İlçesi’ne 74 adetlik teslimat gerçekleştiren Karsan, son olarak Turgutlu’ya 40 adet Jest teslimatı yaptı. Turgutlu 15 Temmuz Şehitler Alanı’nda düzenlenen teslimat törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Karsan Pazarlama Müdürü Mehmet Apak ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuruluşunun 50. yılını geride bırakan ve Bursa’da yer alan  iki fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, Manisa Belediyesi’nin başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm hamlesinin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyor. Dönüşüm projesi kapsamında Manisa’nın Salihli İlçesi’ne 36, Akhisar İlçesi’ne 74 adetlik teslimat gerçekleştiren Karsan, son olarak Turgutlu’ya 40 adetlik Jest teslimatı yaptı. Teslimat töreninde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Karsan Pazarlama Müdürü Mehmet Apak da hazır bulundu.


Manisa’daki toplu taşıma araçlarını çağın teknolojisine uygun, ekonomik, konforlu, çevreye duyarlı ve engelli erişimine uygun araçlarla değiştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, modern dönüşümdeki önemli katkılarından dolayı Karsan’a teşekkürlerini sundu. Karsan’ın toplu ulaşıma kazandırdığı ürün ve hizmetlerle ilgili bilgiler veren Karsan Pazarlama Müdürü Mehmet Apak ise, 40 adet Jest’in temsili anahtarını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teslim etti. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159