banner69

Manisa Salihli’ye 36 Karsan Atak

banner113

Manisa toplu ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında Salihli’ye 36 Karsan Atak otobüs teslimatı gercçekleştirildi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 09.10.2016, 13:55 09.10.2016, 14:27 Taşıma Dünyası
Manisa Salihli’ye 36 Karsan Atak
Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, il genelinde başlatılan toplu ulaşımda dönüşüm projesi, Salihli’de de hayata geçti. Anahtar teslim törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, S.S 24 No’lu Salihli Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Baykal, Karsan Pazarlama Satış Müdürü Kaan Erkırtay ve çok sayıda Salihlili katıldı.

Engelli taşımasına uygun araçlar
Şehzadeler Mehteri konseriyle renklenen törende S.S 24 No’lu Salihli Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Baykal, modern araçlarla Salihli’ye hizmet verecekleri için sevinçli olduklarını söyledi. Karsan Pazarlama Türkiye Satış Müdürü Kaan Erkırtay kurumlarının hizmetlerini anlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Erkırtay, Başkan Ergün’ün engelli taşımasına uygun araçlar konusuna hassasiyetle yaklaştığını belirterek, kendisine teşekkür etti. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da, ilçelerine hem Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, hem de Salihli Belediyesi’nin önemli hizmetler kazandırdığını ifade etti.

36 araç dönüştürüldü
Değişim ve dönüşümün, artık Salihli’de de kendisini gösterdiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İl genelinde başlattığımız Toplu Taşımada dönüşüm hamlemiz kapsamında 36 aracı teslim almanın onurunu yaşadıklarını ifade etti: “Ekonomik, konforlu, çevreye duyarlı, elektronik bilet sistemli, araç içi kayıt yapan kamera donanımı bulunan ve engelli erişimine uygun, alçak tabanlı araçlarla değişimi yapıldı. Bunların bir düzen ve sıra içerisinde rotasyonlu olarak, bölgesel havuz sistemi kapsamında planlanan hat ve güzergâhlarda çalışması için dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. İşletmeci ve şoför kardeşlerimizin taleplerine de kulak verdik. Şehiriçinde 36 aracın çalışmasına karar verildi” dedi. ■










Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159