banner69

Otogarlar ve toplu ulaşım araçlarında önlemler sürüyor

banner113

Konya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadelede önleyici tedbirler kapsamında hayata geçirdiği Dezenfeksiyon Eylem Planına göre çalışmalarına 50 ekip 110 personelle aralıksız devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi her gün binlerce kişinin kullandığı araçlara el dezenfektanları takmaya başladı.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 25.03.2020, 13:57 25.03.2020, 14:01 Taşıma Dünyası
Otogarlar ve toplu ulaşım araçlarında önlemler sürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, 31 ilçede yer alan toplu ulaşım araçları ve otogarların dezenfektasyonunu yapıyor.İlk günden itibaren otobüsleri ve tramvayları düzenli olarak dezenfekte ederek, vatandaşların sağlığı için otogar ve toplu ulaşım duraklarına dezenfektan kurulumu gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara otobüs ve tramvaylarda virüslerden korunmanın yollarını anlatan broşürler dağıttı.





Ayrıca, virüsün yayılmaması için toplu olarak gerçekleştirilen etkinliklere ve faaliyetlere de tedbir amaçlı ara verildi. Toplu ulaşım araçlarının yanı sıra emniyet ve sağlık kuruluşlarının araçları da Büyükşehir Belediyesi Dezenfeksiyon Koordinasyon Merkezi’nde dezenfekte ediliyor

Tramvaylar ve otobüslere el dezenfektanları takıldı


Tramvaylar ve otobüslerde rutin temizliklerin yanı sıra düzenli olarak dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, her gün binlerce yolcunun kullandığı araçlara vatandaşların kişisel el hijyenlerini sağlayabilmeleri için dezenfektanlar yerleştiriyor. Tüm otobüsler ve tramvaylarda el dezenfektanlarının bulunacağını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşları dezenfektanları bilinçli şekilde kullanmaları konusunda uyardı.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159