Öztaş Ulaşım mensupları iftar yemeğinde buluştu

banner113

Öztaş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cemal Soydaş, yoğun katılımlı iftar yemeğinde gecenin sponsorluğunu üstlenen Isuzu Pazarlama ve Satış Direktörü Fatih Tamay’a ve Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş’a teşekkür etti.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 23.07.2014, 18:14 23.07.2014, 18:27 Taşıma Dünyası
Öztaş Ulaşım mensupları iftar yemeğinde buluştu
İstanbul Anadolu yakası özel halk otobüsçülerini çatısı altında buluşturan Öztaş AŞ, geleneksel iftar yemeği 21 Temmuz akşamı Bostancı’da gerçekleştirildi. Öztaş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cemal Soydaş, yoğun katılımlı iftar yemeğinde gecenin sponsorluğunu üstlenen Isuzu Pazarlama ve Satış Direktörü Fatih Tamay’a ve Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş’a teşekkür etti.

Fatih Tamay, Ramazan bereketinin sektöre ve sektörden kazanç elde edenlere yansımasını dileyerek, benzer buluşmalarda daha fazla sponsor olmasının gerekliliğini dile getirdi, ancak herkesin değil, sponsorlar arasından bir kişinin konuşma yapmasının daha doğru olacağını ifade etti.

İftar yemeğinde en çok İstanbul’da halk otobüsçülerinin ve sürücülerinin yaşadığı sorunlar konuşuldu. İftar, dua ve gelecek güzel günler umuduyla sona erdi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159