banner69

Özulaş AŞ. Yeni Başkanı Göksel Ovacık Oldu

banner113

Özulaş A.Ş 26. olağan genel kurul toplantısı Ataşehir Zübeyde Hanım öğretmenevi tesislerinde esnafların yoğun ilgisi altında yapıldı. Özulaş A.Ş. yeni dönem Başkanı Göksel Ovacık oldu.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 26.10.2019, 13:53 26.10.2019, 14:18 Taşıma Dünyası
Özulaş AŞ. Yeni Başkanı Göksel Ovacık Oldu
Tüm Özel Halk otobüsleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Ercan Soydaş ve yönetim kurulunun katıldığı genel kurula Özel Halk otobüsleri şirket başkanları ve yöneticiler ile İSTOD Başkanı Zakir Uzun ile Özulaş A.Ş. ortakları yoğun ilgi gösterdiler.

Özulaş A.Ş. Genel Müdürü İsmail Yolcu tarafından açılışı yapılan genel kurulda gündem gereği divan kurulunun oluşturulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. 

Divan Başkanlığına seçilen Yıldırım Yılmaz gündem hakkında bilgi verdikten sonra Özulaş A.Ş  Genel müdürü İsmail Yolcu faaliyet raporunu okudu. 

Bağımsız denetim firması tarafından faaliyet ve denetim raporlarının okunmasından sonra, raporlar müzakere edilerek oy birliği ile ibra edildi.

Faaliyet ve denetim raporlarından sonra gündem gereği diğer maddelerde oy birliği ile ibra edilerek kabul edildi. 

Gündem gereği sermaye artırımı ve bağımsız denetim firması oylamasının ardından gündemin son maddesi yönetim ve denetim kurullarının seçimi Sedat Şahin, Göksel Ovacık ile Mustafa Boylu’nun listeleri genel kurul üyelerine tanıtıldı. 

Başkan adayları yeni dönem faaliyetleri ve projelerini anlatarak genel kurul üyelerinden destek talebinde bulundular.

Özulaş A.Ş. 26. Olağan Genel Kurulunda 3 listenin yarıştığı oylama sonucunda yeni Başkan Göksel Ovacık 192.874 hisse, Sedat Şahin 154.036 hisse alırken Mustafa Boylu 15.000 hisse aldı. 

Özulaş A.Ş. yeni dönem Başkanı Göksel Ovacık oldu
3 Başkan adayının oylama sonucunda birlik, beraberlik mesajları vererek genel kurul üyelerini selamladılar.

Seçim sonrasında teşekkür konuşması yapan Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, "Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum, bu seçimde kazanan, kaybeden olmaz, kazanan Özulaş olmuştur. Bundan sonra bize verilen güvene layık olmaya çalışacağız, hizmetlerimiz kaldığı yerden sürecek ve istikrar devam edecek" dedi.


ÖZULAS A.Ş YENI YÖNETİM KURULU 
Göksel Ovacık-Başkan 
Serhat Akçakaya
Selami Alan 
Sebahattin Can 
Zeynel Abidin Yılmaz 
İsmail Koçin 
Mehmet Ali Akpata
Sinan Akçay 
Ercan Tarakçı

DENETİM KURULU 
İbrahim Ayılmazdır 
Necmettin Aydaşlı 
Erdal Fidan



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159