banner69

Temsa’dan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 22 araçlık toplu teslimat

banner113

Farklı müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürün gamı ile fark yaratan TEMSA, otobüs pazarındaki liderliğini sürdürüyor. TEMSA, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 3 farklı urun grubundan olmak üzere 22 araçlık toplu teslimat gerçekleştirdi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 07.11.2016, 10:04 07.11.2016, 10:17 Taşıma Dünyası
Temsa’dan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 22 araçlık toplu teslimat
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında başlattığı toplu taşımada yenileme ve dönüşüm çalışmalarına devam ediyor.  Bu kapsamda belediye filosuna Temsa marka ürün gruplarından 13 adet Avenue, 5 adet Safir ve 4 adet DE Prestij SX aldı.  

Büyükşehir Belediyesi Fen Depo Amirliği’nde 3 Kasım Perşembe günü düzenlenen törene Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilçe belediye başkanları, Şoförler Odası Başkanı Fehmi Erdem, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, Satış Müdürü Baybars Dağ, Kamu Satış Müdürü Ayşegül Gökçe, Kamu Satış Yöneticisi Mahir Akkuş, Ege Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan katıldı.


TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, TEMSA’nın geçmiş yıllarda olduğu gibi otobüs markalarının lideri konumunda olduğunu ifade etti: “TEMSA, bu yıl da yüzde 32 pazar payıyla Türkiye’nin otobüs pazarı lideri. Temsa’nın başarısının kaynağında müşterisinin her zaman yanında olması, onu çok iyi dinlemesi, satış ve satış sonrası sürecinde iyi bir ekibe sahip olması yatıyor. Hem midibüs hem şehiriçi otobüs hem de şehirlerarası otobüs üreten tek şirket olan TEMSA, dünyanın 66 ülkesine ihracat yapıyor. Avrupa’dan Amerika’ya satış yapabilen iki dünya şirketinden de bir tanesi. Önümüzdeki aylarda kısmetse, Türkiye’nin yüzde 100 yerli otobüsünün lansmanını Sayın Bakanımızın katılımları ile yapacağız. Bugün de Balıkesir Belediyesi ile yaptığımız işbirliği neticesinde 13 Avenue, 5 Safir Plus ve 4 Prestij SX aracımızı teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

17 şehirde 1300 Avenue 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesine teslim ettikleri 13 Avenue’nun 17 şehirde hizmet verdiğine dikkat çeken Çelik, “Türkiye genelinde 1300’den fazla Avenue aracımız yollarda seyahat sürecine kalite, konfor ve güvenlik katıyor. Safir Plus ve Prestij SX araçlarımız da bugün tüm müşterilerinin işletim sürecinde sağladığı avantajlar ve konfor ile memnuniyet yaratıyor” diye konuştu. 

Balıkesir’e hayırlı olsun 
Çelik, yeni araçların hem Belediyeye hem de Balıkesirlilere hayırlı olmasını diledi: “Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur ve belediye yetkililerine Temsa’yı tercihlerinden dolayı teşekkür ediyor yeni araçlarımızın hem belediyeye hem de Balıkesirli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Sanayinin gücü
Çelik’in ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Genel Müdür Dinçer’in konuşmasında vurguladığı, TEMSA’nın 66 ülkeye ihracat yapmasının Türkiye’nin ekonomi ve sanayide geldiği noktayı ve ilerlemeyi gösterdiğini ifade etti. 

Dönüşüm devam ediyor 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında başladığı dönüşüm ve değişim çalışmalarının dikkatle takip edildiğini ve örnek alındığını belirten Uğur, “Kampus araçlarını yeniledik, taksi dolmuşları yeniledik. Yalnızca Balıkesir merkezdeki değil, Ayvalık’ta, Burhaniye’de, Gönen’de, Manyas’ta, Edremit’te bu modern araçlarımızı hızlı bir şekilde hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bugün itibarı ile 224 adedi Büyükşehir Belediyesi, 25 adedi BTT AŞ özmalı ve 609 adet BTT AŞ bünyesinde çalışan esnafımıza ait olmak üzere toplam 858 taşıtlık dev bir filo ile Balıkesirli hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Bu araçlar günde 150 bin yolcu taşıyor” dedi. 

Son olarak konuşan Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesirlilere sunduğu hizmeti övdü ve Belediye başkanını tebrik etti. ■





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159