TÖHOB İçişleri Bakanlığı Müsteşarını ziyaret etti

banner113

TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Gürler, Hasan Durgun, Onur Orhon ve İstanbul Halk Ulaşım AŞ Başkanı Mustafa Altuntaş’tan oluşan bir heyet, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce’yi makamında ziyaret etti.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 31.03.2017, 10:01 31.03.2017, 10:06 Taşıma Dünyası
TÖHOB İçişleri Bakanlığı Müsteşarını ziyaret etti
Özel halk otobüsü taşımacılarını temsil eden kuruluşların tepe yapılanması olan TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Gürler, Hasan Durgun, Onur Orhon ve İstanbul Halk Ulaşım AŞ Başkanı Mustafa Altuntaş’tan oluşan bir heyet, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce’yi makamında ziyaret etti. Görüşmede Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay da hazır bulundu.
 
Görüşmede öncelikli ele alınan konu, Karayolları Trafik Kanunu’nun tanımlar bölümünde “özel halk otobüsü” tanımının yer alması ve böylelikle sistemin bir kimliğe sahip olmasına yönelik öneriler oldu.
 
Müsteşar İnce, konunun sonuçlandırılması açısından Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nün olumlu görüşüne dayanarak Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile bir telefon görüşmesinde bulundu. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159