banner69

Trabzon’da özel halk otobüslerini belediye devraldı

banner113

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Kentimizin büyükşehir olmasıyla il geneline hizmet vermeye başladık. Ulaşım konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Trabzon genelindeki özel halk otobüslerini de devraldık. Bunu yapmaktaki tek amacımız halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak” dedi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 10.11.2015, 14:04 10.11.2015, 14:09 Taşıma Dünyası
Trabzon’da özel halk otobüslerini belediye devraldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konusunda hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. 85 yeni otobüs alarak Trabzonluların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’dan Yıldızlı TOKİ, Kaşüstü’nden Kanuni Hastanesi, Trabzon’dan Boztepe-Piknik Alanı ve yine Trabzon’dan Çaykara-Karaçam seferlerini başlattıktan sonra bu kez Akçaabat’ın ulaşım sorununa el attı. Pazarkapı’daki Sahil peronundan hareket eden ve Akçaabat’ın Akçakale Mahallesi’ne kadar hizmet veren Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin güzergahı, Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’ne kadar uzatıldı. Böylece Akçaabat’ta bir çok mahallenin daha Belediye otobüslerinden yararlanması sağlandı.

Daha iyi hizmet için özel halk otobüslerini devraldık

Başkan Gümrükçüoğlu, Akçaabat güzergahının Mersin’e kadar uzatılmasının önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade ederken, “Çok şükür bu ihtiyacı giderdik. Otobüslerimiz Trabzon-Akçaabat-Mersin hattında hafta içi 12, hafta sonu 7 sefer düzenliyor. Trabzon’umuzun büyükşehir olmasıyla il geneline hizmet vermeye başladık. Ulaşım konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu alanda 7 yıldır olduğu gibi yine ciddi yatırımlar gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için Trabzon genelindeki özel halk otobüslerini de devraldık. Bunu yapmaktaki tek amacımız halkımıza daha kaliteli hizmet sunmaktır” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159