banner69

Yeni Başkan Göksel Ovacık

banner113

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık oldu.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 08.03.2018, 12:19 08.03.2018, 12:35 Taşıma Dünyası
Yeni Başkan Göksel Ovacık

İstanbul otobüs, Özel halk otobüsü, sahipleri ve işletmecileri Esnaf odasının 18. Olağan Genel Kurul toplantısı Topkapı Eresin otelde yapıldı.

Heyecanı yüksek ve yoğun katılımın olduğu genel kurulda Divan başkanlığına İstanbul esnaf odaları birlik Başkanı Faik Yılmaz, kâtip üyeliklere Nejdet Güney,Nezir Aslanhan, Mehmet Eroğlu seçildi.

Divan başkanı Faik Yılmaz, selamlama konuşmasından sonra, gündemi okuyarak, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Şuayp Toptan esnaf odasının geçmiş dönem yönetim kurulu faaliyetlerini ve denetim kurulu faaliyetlerini okuduktan sonra yönetim ve denetim kurulu raporları tek tek oylanarak ibra edildi.

Önümüzdeki dönem tahmini bütçe oylandı, kabul edildi.

Yönetim kurulu faaliyetleri raporu hakkında konuşma yapan Göksel Ovacık esnaf odasının daha aktif çalışmasını, değişimden yana olduklarını, sektöre yeni bir heyecan ve umut olduklarını belirterek pasif çalışan odayı daha aktif çalıştıracaklarını söyledi.

Başkan İsmail Yüksel, gündem maddeleri hakkında, üyelere bilgi verdikten sonra, dilek ve temennilerden sonra seçime geçildi.

Dilek temenniler bölümünde  Başkan adaylarına 10 dakika süre  verilerek projelerini anlatması sağlandı.

Üyeler söz alarak gündem maddeleri üzerinde görüş ve düşüncelerini aktardılar.. Üç liste halinde yapılan seçimde İsmail Yüksel, Göksel Ovacık ve Cumali Acar listeleri yarıştı. Seçim sonucunda Yeni Başkan Gökse Ovacık  ve yönetim kurulu, önümüzde 4 yıllık dönem için yetki aldı.



Oylama sonucu..
Göksel Ovacık..344 oy
İsmail Yüksel...214 oy
Cumali Acar...72  oy

Genel kurul sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Göksel Ovacık; üyelerimiz değişimden yana oy kullandı, büyük bir sorumluluk içinde, güvene layık olmaya çalışacağız, herkese desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ve emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yeni Yönetim Kurulu
Göksel Ovacık-Başkan
Nevzat Güneş
Lokman Akhan
Murat Bozkuş
Yalçın Binici
Abuzer İçli
İlyas Savaş
Abdurrahman Çabak

Denetim Kurulu
Erol Alan
Hüseyin Sargın
Mehmet Nesim Koçyiğit

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159