Temsa’dan Kırmızıgül Turizm’e 4 Maraton

banner113

Kırmızıgül Turizm yılın son günlerinde 4 adet 2+1 koltuklu Maraton yatırımı yaparak filosundaki otobüs sayısını 14’e çıkardı.

banner114
ULUSLARARASI 31.12.2018, 11:22 31.12.2018, 11:26 Taşıma Dünyası
Temsa’dan Kırmızıgül Turizm’e 4 Maraton
2019’da kaliteli hizmet hedefiyle yola çıkan firmalar otobüs yatırımlarını sürdürüyor. 27 Aralık günü yapılan teslimatla, Kırmızıgül Turizm filosuna 4 Temsa Maraton kattı. Otobüsler Temsa’nın İstanbul Otogarı’ndaki merkezinde firma sahibi Fasih Kırmızıgül, oğlu Ahmet Kırmızıgül ve şirket müdürü İhsan Güneş’e Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci tarafından teslim edildi. Araçların teslim töreni sonrasında Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulunan Fasih Kırmızıgül, 4 Maraton yatırımı ile filolarındaki otobüs sayısını 14’e çıkardıklarını söyledi: “Çok uygun fiyatlarla otobüs yatırımı yaptık. İki yıl garantisi var. Araçlar çok konforlu. Güvenlik açısından son teknolojik donanımlara sahip olması bizi yatırıma yöneltti.”

Yazın yolcumuz iyiydi 
2018 yılının, özellikle yaz sezonu boyunca iyi geçtiğine dikkat çeken Kırmızıgül, “Yazın Irak Kerkük bölgesine günde 3 sefer yaptık, yolcumuz da 2017’ye göre daha iyiydi. Kışın şu anda günde 1 sefer yapıyoruz. Ben yolcu yeterli olmadığı takdirde aracı sefere çıkartmıyorum. Bu yıl Romanya ve İran’a yaptığımız seferleri yolcu azlığı nedeniyle bıraktık” dedi. Gümrüklerde mazot konusunda yine sıkıntılar yaşadıklarını, çok sık trafik cezaları ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Fasih Kırmızıgül, “Köprü geçişlerindeki cezalar kapsamına otobüsler de alınırsa iyi olur. Eğer kapsam dışında tutulursak çok ciddi cezaları ödemek zorunda kalmayacak otobüsçü. Bizim şehiriçi servis belgemiz olduğu halde bu cezalarla karşı karşıya kaldık. Ayrıca Bakanlığın hayata geçirdiği U-ETDS’ye yönelik beklentimiz ise zaten yolcularımız gümrük sahasından geçişte pasaportlarını veriyorlar ve sisteme girişi yapılıyor. Bizim tekrar pasaport bilgilerini almamıza ve sisteme girmemize gerek olmadığını düşünüyoruz. Ulaştırma Bakanlığı’ndan bu konuda bir kolaylık bekliyoruz” dedi. 

Irak’ta Süleymaniye ve Bağdat’a 
Baharla birlikte Irak hattında Süleymaniye ve Bağdat’a sefer yapacaklarının da bilgisini veren Fasih Kırmızıgül, “2019’da Romanya’ya da sefer başlatabiliriz. Bunun dışında yine turlar söz konusu olduğunda Avrupa’ya taşımacılık yapıyoruz” dedi.

4 Maraton hayırlı olsun 
Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Kırmızıgül Turizm’in özelikle Irak hattında çok önemli bir firma olduğunu belirterek, “Zorluklarla geçen yılın ardından firmalar yeni yıla büyük umutlarla giriyor. Kırmızıgül Turizm yeni yılda yolcularını Maraton konforu, güvenliği ile taşımanın keyfini yaşayacak. Sayın Fasih Kırmızıgül’e 4 Maraton satışı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2019’a yeni yatırımla giren Kırmızıgül Turizm’e Maraton araçlarımızın hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” dedi. ■ 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159