banner69

Yatırımcıların tercihi Mercedes-Benz Türk

banner113

Mercedes-Benz Türk çalışmalarını hızlandırınca otobüs satışları da arttı. Gerek yetkili bayiler gerekse Mercedes-Benz Finansman desteğiyle alınan otobüsler hem seyahat konforunu hem de güvenliğini yükseltiyor.

banner114
YOLCU TAŞIMA 27.10.2017, 14:08 27.10.2017, 14:15 Taşıma Dünyası
Yatırımcıların tercihi Mercedes-Benz Türk

Pamukkale Turizm’e 5 adet Tourismo

Mengerler İzmir tarafından Pamaş Pamukkale’ye satışı gerçekleşen 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD, Hüseyin Abakam’a teslim edildi. Teslimat sırasında Abakam, Mercedes Benz’in tercih nedeni olarak pazarda lider konumda bulunmasını ve işletme maliyetlerinin düşük olmasını vurguladı. Ayrıca Abakam, Mercedes Benz otobüslerinin yıllardır değişmeyen kalitesine ve sağlamlığına vurgu yaptı. Filosuna 5 adet daha Mercedes Benz marka otobüs ekleyen Pamukkale, Mercedes Benz’e çok güvendiğini bir kez daha gösterdi.



Bursa Turizm’e 1 Tourismo

Bursa Turizm’e satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, Yetkili Bayi Bursa Motorlu tarafından Sedat Çavuşoğlu’na teslim edildi. Çavuşoğlu, Tourismo 15 RHD’nin tercih nedeninin düşük yakıt maliyeti ve yüksek performansı olduğunu belirtti, müşterilerine Mercedes-Benz ile hizmet etmekten duyacağı mutluluğu da dile getirdi.



Halk otobüsçülerine Conecto

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen 1 Mercedes-Benz Conecto, İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Atıf Ergün ve Adem Ergün’e teslim edildi. Mercedes-Benz’in dayanıklılığına, düşük servis maliyetlerine ve marka değerine vurgu yapan araç sahipleri, ayrıca Mercedes Benz Conecto kullanmanın verdiği ayrıcalığı da dile getirdiler.



İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Zübeyir Göktaş ve İbrahim Sedef de dayanıklılığı ve kullanıcı dostu performansından dolayı Mercedes-Benz Conecto otobüsü tercih ettiler. İkili, sorunsuz çalışmasına ve rakiplerine nazaran düşük ilave maliyetlere sahip olmasına da vurguladılar.



Yine İstanbul Halk Otobüsü işletmecisi Nasır Yarar da, Mercedes-Benz markasını bir ayrıcalık olarak gördüğünü ve Mercedes Benz’in kalitesini her daim koruması ve herhangi bir arızaya sebebiyet vermemesi nedeniyle Conecto’yu tercih ettiğini belirtti.



Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, İstanbul Halk Otobüsü işletmecisi Gökhan Akhan’a teslim edildi. Akhan, Mercedes Benz’in vazgeçilmez kalitesini ve şehir içi ulaşımda giderek artan Conecto kullanımını vurguladı ve Mercedes Benz’i tercih etmesinin en önemli sebebi olarak yakıt tasarrufu ve düşük servis maliyetlerini gösterdi.





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159