Yeni Crafter yolcu taşımacılarıyla buluştu

banner113

Volkswagen Hafif Ticari Araçlar yeni Crafter'ı servis ve turizm taşımacılarıyla buluşturdu. Yeni Crafter’ın Mayıs ayında Türkiye yollarıyla buluşan Okul ve Servis versiyonları, Ekstra Uzun Şasi ve Yüksek Tavanlı olarak, 16+1 ve 19+1 koltuk konfigürasyonlarıyla 245 bin TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

banner114
YOLCU TAŞIMA 29.05.2019, 17:02 29.05.2019, 17:44 Taşıma Dünyası
Yeni Crafter yolcu taşımacılarıyla buluştu
Volkswagen Hafif Ticari Araçlar 27 Mayıs Pazartesi akşamı okul ve servis versiyonu yeni Crafter aracı düzenlediği iftar ile servis ve turizm taşımacılarıyla buluşturdu. Yoğun bir katılımın olduğu etkinliğin ev sahipliğini Volkswagen Hafif Ticari Araç Pazarlama Müdürü Taner Kozlan, Satış Müdürü Harun Göktaş, Bölge Satış Yöneticisi Onurcan Tosun yaptı.

Yeni Crafter araçla ilgili bilgileri TTDER Başkanı Sümer Yığcı, TTDER Genel Sekreteri Mehmet Öksüz, İSTAB Başkanı Turgay Gül Gül, Başkan Vekili Aziz Baş ve Yönetim Kurulu üyelerine Taner Kozlan aktardı. Konuklar yeni Crafter aracı çok beğendiklerini ifade ettiler.

Yeni Volkswagen Crafter; teknoloji, güvenlik ve konfor öğelerindeki yeniliklerle dikkat çekiyor. Yeni Crafter, 245.000 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Volkswagen Ticari Araç Pazarlama Müdürü Taner Kozlan, pazardaki konumlarını Yeni Crafter’la çok daha güçlendireceklerine inandığını ifade etti. Kozlan, değişen müşteri ihtiyaçlarına en uygun çözümleri yaratmaya çalıştıklarını belirtti.



Crafter’ın sürücü koltukları müşteri istek ve beklentileri doğrultusunda iki farklı model olarak sunuluyor. Yeni Crafter’ın Highline modelinde kendi segmentinde ilk kez sunulan AGR Sertifikalı, 14 farklı yöne ayarlanabilen, sırt, bel, baldır desteği gibi birçok konforlu kullanım özelliği sunan, sürücü ağırlığına göre ayarlanabilir süspansiyonlu “Ergo Comfort” adında sürücü koltuğu bulunuyor.



Yeni Crafter Okul ve Servis, Comfortline ve Highline donanım seviyelerinde satın alınabilecek. Yeni Crafter, 2.0 litre hacimli turbo dizel motorla satışa sunuluyor. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 2.0 litre hacimli turbo dizel motor 177 PS güç üretirken 410 Nm tork sağlıyor. Yeni Crafter’ın üstyapı çalışmaları Doğuş Otomotiv garantisi altında Türkiye’de gerçekleştiriliyor.



Sınıfında yalnızca Yeni Crafter tarafından sunulan 8 ileri otomatik vites seçeneği, yakıt tüketimini azaltan, hızlı ivmelenme sağlayan, yumuşak ve sarsıntısız vites geçişi sunuyor.



Yeni okul mevzuatına uygun


Yeni Crafter, okul servisleri mevzuatında yapılan yeni düzenlemelerle belirtilen tüm güvenlik özelliklerine sahip; yolcu koltuklarına entegre sensörler, araç dışındaki kör noktaları gösteren üç kamera, sınıfında tek olan otomatik yükseklik ayarlı, üç noktadan gergili emniyet kemeri bunların arasında öne çıkan özellikler.



 



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159