Yenilenen Sultan Comfort taşımacılarla buluştu

banner113

Otokar Sultan Comfort aracını her taşımacının ihtiyacına uygun hale getirdi. Turizm, personel ve öğrenci taşımacılarının üç işi de yapmasına imkan veren Yeni Sultan Comfort ilk olarak Ankaralı servis ve turizm taşımacılarına tanıtıldı.

banner114
YOLCU TAŞIMA 01.06.2019, 15:43 01.06.2019, 16:26 Taşıma Dünyası
Yenilenen Sultan Comfort taşımacılarla  buluştu

Otokar ve Ankara bayisi Cansın Otomotiv sponsorluğunda Ankara Toplu Taşımacılar Derneği’nin üyelerine iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine ANTAD üyeleri büyük ilgi gösterdi.



Yeni Sultan Comfort Ankara’da


Yemeğe ANTAD Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Yumuş, Derviş Öğüt, Savaş Üstün, Emre Gencan, Fatih Çınar. Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Satış Müdürü Murat Torun, Ankara bayi Cansın Motorlu Araçlar yetkilileri Ahmet Ünal ve Ali Can Ünal ve çok sayıda sektör mensubu katıldı. Yemekte katılımcılara seslenen Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, yenilenen Sultan Comfort aracı ilk defa Ankaralı taşımacılarla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.



Sultan Comfort her ihtiyaca uygun hale geldi


Taşımacıların her geçen gün daha zor şartlar altında çalıştığına dikkat çeken Basri Akgül, “Taşımacıların kazançlarına yeni kazançlar eklemek adına bizde çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Düşük işletme giderleri, üstün performansı, dayanıklılığıyla dikkat çeken Otokar Sultan Comfort aracımızı yine siz taşımacıları dinleyerek, sizlerin ihtiyaçlarına uygun hale getirerek yeniledik. Sultan Comfort, lüks koltukları ve özel donanımlarıyla turizm taşımacılığına; 3 noktalı emniyet kemerleriyle öğrenci taşımacılığına ve 29+1 yolcu kapasitesiyle personel taşımacılığına uygun hale getirdik Sultan Comfort ile artık yolcu taşımacılığı yapanlar, tek araçla üç işi birden yapabilecek. Lüks koltukları, koltuk altı buzdolabı, anons sistemi, LCD ekranı, DVD ve güçlü kliması ile Sultan Comfort, turizm taşımacılığında da kullanıcısına her daim kazandırmaya devam edecek. Yolcularına her mesafede rahat bir seyahat imkânı sunmak için yenilenen Sultan Comfort, isteğe bağlı sunulan çift camları ile buğulanma ve ısı kaybını önlerken; dışarıdaki gürültünün içeri girmesini de engelleyerek, eşsiz bir yolcu konforu sunuyor. Sultan Comfort, 3 noktalı ve yüksekliği ayarlanabilir emniyet kemeri opsiyonu sayesinde öğrenci taşımacılığının da yeni gözdesi olacak. Sultan Comfort’ta standart olarak sunulan Acil Frenleme Sistemi (AEBS) ile Şerit Takip Sistemi (LDWS) sayesinde yolcular daha güvenle taşınacak. Yolcu kapasitesi 29+1 kişiye çıkarılarak ideal bir personel taşıma aracı haline gelen Sultan Comfort’ta koltuk sayısı artsa da diz genişliğinden feragat edilmiyor. Personel taşımacılığında konfor yeniden tanımlanıyor” dedi.
Yenilenen Sultan Comfort taşımacıların çok büyük beğenisini kazandı. Yapılan görüşmelerde ilk 10 Sultan Comfort aracın satışı da tanıtım sırasında gerçekleşti.







 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159