Temsa’dan Adıyaman Kahta Petrol Turizm’e 3 adet Temsa Maraton VIP

PİYASA

Adıyaman Kahta Petrol Turizm 3 adet Maraton VIP yatırımı yaptı. Maraton VIP teslimatı Temsa’nın Adana merkezinde düzenlenen törenle Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat tarafından Adıyaman Kahta Petrol Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Salih Beyazyıldız’a teslim edildi.

2022 yılında Temsa ile 3 adet Maraton VIP araç yatırımına yönelik bir sözleşme yaptıklarını belirten Salih Beyazyıldız, “2 adetini teslim aldık. Diğer kalan 1 adet aracı da Haziran ayında teslim edecekler. Artık otobüs yatırımları ön ödemeli şekilde yapılıyor. Yeni yatırım yapmaya yönelik konuştuğumuzda markaların size açıklaması, “Eylül-Ekim ayı teslimat olabilir” şeklinde oluyor. Yatırımlarınızı artık 1 sene önceden planlamanız gerekiyor. Seçim sonrası ekonomideki gelişmeler nasıl olur bunu bilmek şu an için mümkün değil. Bekleyip göreceğiz. Bu sene 3 adet Temsa yatırımı ile yetineceğiz gibi görünüyor. Filomuzda tamamı özmal 8 adet Temsa marka, 1 adet Neoplan marka otobüs bulunuyor. Yeni yatırım planları için de hem sezonu hem de seçim sonrası ekonomik gelişmeleri görmek gerekiyor” dedi.

Temsa ile aile gibi olduk

Temsa ile işbirliği sürecinin 2016 yılında başladığına dikkat çeken Salih Beyazyıldız, “Temsa Maraton araçlar özellikle bagaj kapasitesi ile bize uygun. Temsa servisi Adıyaman’da var. Satış tarafında yer alan arkadaşlarla diyaloğumuz çok iyi. Temsa ile aile gibi olduk. Yeni aldığımız Euro 6.5 motorlar bir önceki Euro 6 motorlu araçlara göre İstanbul-Adıyaman hattında 2680 km’lik yolda 80-90 litre daha düşük yakıt tüketimine sahip. Konfor düzeyinden yolcularda memnun biz de memnunuz” dedi.

Ülkemizin başı sağolsun

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat, Adıyaman Kahta Petrol Turizm ile çok uzun süredir işbirliği içinde olduklarını belirterek, “6 Şubat’ta yaşanan deprem nedeniyle büyük bir yıkım yaşayan iller arasında Adıyaman’da yer alıyor. Hem Adıyaman’a hem de diğer illere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Teslimat ile ilgili olarak da firmanın filosunun 1 adet dışında tamamı Temsa marka araçlardan oluşuyor. Bu bizim içinde memnuniyet verici. Araçlarımızla hem konfor düzeyleri ile hemde teknolojik gelişimleri ile sektörün ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunuyoruz. Yeni araçların Adıyaman Kahta Petrol Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.