Anadolu Isuzu ProEye ile satış sonrasında fark yaratıyor

banner113

Anadolu Isuzu, ProEyeonline destek hizmeti ile satış sonrası müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutma yolunda yeni bir dönem başlatıyor. Satış Sonrası Hizmetler alanında hayata geçirilen ProEyeile servis destek personeli gerek yurt içi gerek yurt dışı servislerinin cep telefonuna ya da sanal gerçeklik gözlüğüne bağlanarak aracın yanındaymış gibi destek sağlıyor, servisi yönlendirip sorunun çözümünü hızlandırıyor.

banner114
BAKIM VE SERVİS 15.01.2021, 15:06 Erkan YILMAZ
Anadolu Isuzu ProEye ile satış sonrasında fark yaratıyor

Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticilerinden Anadolu Isuzu, teknolojiye yaptığı yatırımlarla sektörde satış sonrası hizmet standartlarını üst seviyeye taşımaya devam ediyor.İnovasyonu ve teknolojik yenilikleri ürün ve hizmetlerine adapte etmeye odaklanan Anadolu Isuzu, Ar-Ge ve inovasyon konusundaki yetkinliğisayesinde ticari araç sektörüne öncülük ediyor. Anadolu Isuzu, Satış Sonrası Hizmetler alanında hayata geçirdiği ProEyeonline destek hizmeti ile hem Türkiye hem yurtdışına yayılmış servislerinin ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olarak, yaşayabilecekleri problemlere anında müdahale ediyor.

Müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz

ProEye ile Satış Sonrası Hizmetler servis destek personeli servisin cep telefonu ya da sanal gerçeklik gözlüğüne bağlanarak aracın yanındaymış gibi destek sağlıyor, servisi yönlendirip sorunun çözümünü hızlandırıyor. ProEye hizmetinin Anadolu Isuzu’nun satış sonrasında da araçlarına tam destek vaatlerinin bir parçası olduğunu belirten Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan “Anadolu Isuzu olarak Ar-Ge ve inovasyondaki gücümüzle hem sürücülerin, hem bayilerimizin hem de yetkili servislerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Yapılan çalışmaların kaydedilebildiği ve arızanın giderilmesi için gerekli video ve doküman desteğinin sağlandığı ProEye ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetiniüst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. ProEye in kapsamı sadece bununla kalmayacak, hem eğitimlerde hem de araç ve parça kontrollerinde kullanılarak süreçlerimize önemli bir katma değer yaratacağız. Dijital transformasyon kapsamında müşterilerimize sağlayacağımız katkılar ProEye gibi başka projelerle de devam edecek” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159