Mobil ve PSA Grubu’ndan motor yağı iş birliğ

banner113

Mobil 1 ESP 5W-30 son olarak Peugeot, Citroen, DS, Opel/Vauxhall markalarına sahip PSA Grubu’nun motorlarındaki dolum yağlarına yönelik “PSA 2297” onayını almaya hak kazandı.

banner114
BAKIM VE SERVİS 23.10.2020, 16:47 Erkan YILMAZ
Mobil ve PSA Grubu’ndan motor yağı iş birliğ
Böylece, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı sıcak iklim kuşağı pazarlarında satılan sıfır veya 7 yaşına kadar olan PSA Grubu araçlarında artık Mobil 1 ESP 5W-30 yağları üreticiden onaylı bir şekilde kullanılabilecek.

“Her koşulda üstün koruma sağlıyor”

Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, “Yeni motor teknolojilerinin madeni yağlardan beklentisi artıyor. Emisyon ömrü, yakıt verimliliği, dayanıklılık ve performans gibi hassasiyetler öne çıkan ilk beklentiler arasında. Mobil 1 ESP 5W-30 ise tüm bu özelliklerin ötesinde bir performans sergileyerek aldığı onayları genişletiyor. PSA Grubu’ndan alınan onay da bunun bir göstergesi. Öyle ki, “PSA 2297” üreticinin çok önem verdiği bir onay. Çünkü, Türkiye gibi dört mevsimin aynı anda yaşandığı coğrafyalarda yağlama çözümleri kritik önemtaşıyor. Mobil 1 ürünleri de, deniz seviyesindeki çok yüksek sıcaklıklardan yüksek rakımlı dağlardaki soğuk koşullara kadar her türlü şartlara uyum sağlıyor ve motoru üstün performansla koruyabiliyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159