Otokar Servis Günleri 15 Kasım’da başlıyor

banner113

Otokar, Haziran ayında düzenlediği ve ticari araç sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiği "Servis Günleri" kampanyasının ikincisini 15 Kasım’da hayata geçirecek. Kampanya kapsamında tüm Otokar ticari motorlu araç sahipleri 20 Aralık tarihine kadar işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak.

banner114
BAKIM VE SERVİS 11.11.2021, 11:20 11.11.2021, 11:23 Erkan YILMAZ
Otokar Servis Günleri 15 Kasım’da başlıyor

Otokar, satış sonrası hizmetleriyle sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Türkiye’nin öncü ticari araç üreticisinin her yıl merakla beklenen “Otokar Servis Günleri” kampanyasının ikinci dönemi15 Kasım’da başlayacak.Ticari araç sahipleri kampanyaya özel fırsatlardan 35 gün boyunca yararlanabilecek.

Türkiye genelindeki yaygın servis ağıyla kullanıcısına satış sonrası düşük bakım giderleri ve uygun parça maliyeti sunarakticari araç sahiplerinin her daim yükünü hafifleten Otokar’ın, ticari motorlu araçlar için düzenlediği "Servis Günleri" kampanyasının ikinci ayağında araç sahipleri işçilik, yedek parça,periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatlarından yararlanacak.

Kampanya kapsamında; 1.000 TL ve üzeri (KDV Hariç) işlem yaptıran Otokar müşterilerine indirim kuponu ve Otokar logolu bere hediye edilecek. Tanımlanan indirim kuponu periyodik bakım malzemelerinde* geçerli olurken aynı zamanda yedek parça ve işçilik hizmetlerinde de yüzde 10 indirim sağlayacak.

Türkiye genelinde kampanyaya katılan yetkili servislerdegeçerli olacakServis Günleri’nin ikincisi 20 Aralık’ta sona erecek. Sektördeki 58 yıllık tecrübesi ile pek çok ilke imza atan Otokar’ın düzenlediği kampanya ile ilgili detaylı bilgilere 444 6 857 numaralı "Otokar Müşteri Hattı"ndan 7 gün 24 saat ulaşılabilecek. Aynı zamanda, kullanıcılar en yakın Otokar servisine www.otokar.com.tradresinden ve Otokar uygulamasından erişebilecek. Otokar uygulamasıAndroid telefonlar için Google Play, iOS telefonlar için AppStore'dan ücretsiz indirilebiliyor.

*Her şasi numaralı araca bir adet ve bir defaya mahsus kullanılmak üzere.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159