banner69

26 firma 55 Tourismo yatırımı ile sezona “Merhaba” dedi

banner113

17 Ocak’ta tanıtımı yapılan Yeni Tourismo’nun 55 adedi 26 firmanın filosunda yerini aldı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 30.04.2018, 09:18 06.05.2018, 20:45 Taşıma Dünyası
26 firma 55 Tourismo yatırımı ile sezona “Merhaba” dedi
27 Nisan Cuma günü Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törene Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Grup Müdürü Murat Kızıltan’ın yanı sıra bayi yetkilileri ve firma sahipleri katıldı. 

Yeni Tourismo teslimat töreninde Adıyaman Ünal, Artvin Ses, Astor, Ayder Turizm, Ben Turizm, Çağdaş Güven, Çanakkale Truva, Düzce Güven, Efa Turizm, Efe Tur, Isparta Petrol, İkaş Nakliyat, Kamil Koç, Kars Turgutreis, Katırcıoğlu Turizm, Malatya Medine, Modelsan Savunma, Muş Yolu, Özdecan Turizm, Özerçiş, Özkaymak, Sakarya Vib, Sorkun Petrol, Turtaş Taşımacılık, Tuzla Restoran, Uz-Tur firmalarına 43 adet Tourismo 16 2+1, 10 adet Tourismo 15, 2 adet Tourismo 16 olmak üzere toplam 55 Tourismo teslim edildi. 

Teknolojide lider 
Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, “Bugün yine çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz.
Çünkü geleneğimize devam ediyoruz. 26 şirkete 55 adet Yeni Tourismo aracımızı teslim ediyoruz. Hoşdere’de konumlandırdığımız mühendislik bölümümüzün çok ciddi emeği var bu araç üzerinde. 17 Ocak’ta lansmanını yaptık. Mercedes-Benz Türk olarak teknolojide lider bir marka olmak istiyoruz. Sektörün en üstün araçlarını teslim ediyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bütün şirketlere kazasız, belasız, bol kazanç diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

Yakıt ekonomisinde rakipsiz 
Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, “17 Ocak’ta Türkiye lansmanında, sadece en konforlu, en güvenli değil, toplam sahip olma maliyeti bakımından en avantajlı araç olduğunu söylemiştik. Aradan 4 ay geçti. Yeni Tourismo’yu kullanmaya başlayan müşterilerimizden aldığımız geri dönüşlerde toplam sahip olma maliyeti dediğimiz konunun en önemli maliyet kalemlerinden yakıt ekonomisi konusunda rakipsiz olduğunu görüyoruz. Bundan da çok mutluluk duyuyoruz. Yeni Tourismo’nun hem şehirlerarası hem de turizm firmalarına hayırlı, uğurlu olmalarını diliyorum” diye konuştu. 

Törende daha sonra 26 firmaya satışı gerçekleştiren bayi yetkilileri ile plaketleri Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Otobüs Üretiminden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bülent Acicbe, Otobüs Üretim Direktörü Ahmet Bodur, Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Grup Müdürü Murat Kızıltan bayi yetkilileri ile birlikte sunuldu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159