Bayraktarlar Merkon’dan Günaydın Tesisleri A.Ş’ye Tourismo 16

banner113

Özkaymak Turizm bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü aynı zamanda Günaydın Dinlenme Tesisleri sahibi Kemal Gülpınar’a Tourismo 16 2+1 koltuklu aracın teslimatını Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 06.08.2021, 20:00 10.08.2021, 23:29 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan Günaydın Tesisleri A.Ş’ye Tourismo 16

Teslimat sonrasında Cezmi Ağırtaş ve Kemal Gülpınar Taşıma Dünyası’na yaptığı açıklamalarda bulundular. Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş, “41 yeniliğe sahip Mercedes-Benz otobüsler zor süreçler geçiren otobüsçüler için adeta hizmet sürecinde önemli farklılık ve yenilik unsuru oldu. İklimlendirme sistemi ile seyahatler yolcular çok daha güvenli ve sağlıklı bir şekle dönüştü. Yolcuların özellikle yeni araç tercihi olduğunu gördük. Otomatik vites konusunda kaptanların memnuniyeti de bize geliyor.Yakıt tüketiminde sağlanan avantaj da işletmeciyi memnun ediyor” dedi.

Uzun yıllara dayanan işbirliği

Gülpınar ailesi ile çok uzun yıllara dayanan işbirliği süreci olduğuna dikkat çeken Cezmi Ağırtaş, “Günaydın Dinlenme Tesisleri sahipleri Sayın Hüseyin Gülpınar ve kardeşi Kemal Gülpınar otobüsçü bir aileden geliyor. Saygıyla andığımız rahmetli Baba Mustafa Gülpınar ile yıllara dayanan, dostluk seviyesindeki işbirliğimizin şimdi oğulları Hüseyin Gülpınar ve Kemal Gülpınar ile sürdürüyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu bizim Gülpınar ailesine son 3 yıl içinde 3’üncü Euro 6 araç teslimatımız. Merkon olarak sadece satış süreciyle değil, satış sonrası süreçte de müşterimizin her zaman yanında olmaya, onların beklentilerine uygun çözümler sunmaya gayret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte bu anlayış ile müşterilerimize destek vermeye devam edeceğiz. Gülpınar ailesine yeni Tourismo 16 2+1 koltuklu aracımızın hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Sektörden kopmamak için otobüs alıyoruz

Konya-Antalya yolu üzerinde Seydişehir’de tesislerinin hizmet verdiğini belirten Günaydın Tesisleri sahibi Kemal Gülpınar, “2000 yılından beri yol tesisi alanında faaliyet gösteriyoruz. Aynı zamanda 22 yıldır da Seydişehir Otogarı’nın da işletmeciliğini yapıyoruz. Otobüsçülüğümüz çok daha eski. 1986 yılına dayanıyor. 302’den beri bu işteyiz. Rahmetli Babam Mustafa Gülpınar bireysel otobüsçü olarak firmalarda otobüsler çalıştırdı” dedi.

Otobüsçülerin beklentilerini iyi biliyoruz

Otobüs çalıştırmaları nedeniyle otobüsçünün beklentilerini de çok iyi bildiklerini açıklayan Kemal Gülpınar, “Bir otobüs firması, kaptanı bir tesisten ne bekler, onu çok iyi biliyoruz. Herkes ile iletişimimiz çok üst noktada. Aslında sektörden kopmamak için otobüs alıyoruz. Otobüs sektörü pandemi sürecinde çok zor günler yaşadı. Bayramda biraz acısı çıktı. Şu anda da iyi gidiyor işler. Otobüsçü mutlu olduğunda bizde mutlu oluyoruz. Yoğunlu otobüs tesisiyiz. Bu yoldan geçen bütün firmalar bu tesis de durur ’ dedi.

Kemal Gülpınar iki oğluna da otobüsçülüğü aşılamak istediğini söylüyor ve iki oğluyla da zaman zaman otobüs seyahatlerine çıktığını aktarıyor. 

Özkaymak Turizm ile çalışmaktan mutluyuz

Özkaymak Turizm filosunda araçları çalıştırmak mutlu olduklarını belirten Kemal Gülpınar, “firma sahibi Sayın Erol Özkaymak ile otobüsçülük ilişkisi öncesinde dostluğumuz var. Kendisi bizim ağabeyimiz. 10 araba al dese alırım, sat dese satarım” dedi

Baba nasihatı; Yıldız’dan şaşma

Gülpınar, Mercedes-Benz tercihlerini de şu şekilde açıkladı: Rahmetli Babam hep oğlum, “Yıldızdan şaşma. Ben çok uğraştım diğerleriyle. Biz fiyat bile sormuyoruz. Mercedes yatırımı yapıyoruz. Ayrıca 41 yeniliğe sahip otobüslerde çok iyi olmuş. Güvenlik ve konfor açısından üst düzeyde. Bende kullandım ve çok beğendim. Otomatik vitesli. Henüz Konya’da yok. İlk biz aldık. Bayraktarlar Merkon ile de çalışmaktan çok memnunuz. Her konuda bize destek oluyorlar” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159