Çorlu Otobüs Terminali inşaatında sona geliniyor

banner113

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürmeleri için ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda proje ve yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yapımı devam eden Çorlu Otobüs Terminali ve Aktarma İstasyonu 2021 yılı içerinde vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak.

banner114
ŞEHİRLERARASI 11.02.2021, 09:59 Erkan YILMAZ
Çorlu Otobüs Terminali inşaatında sona geliniyor

İnşaat çalışmaları devam eden Otobüs Terminali ve Aktarma İstasyonu'nda incelemelerde bulunan ve yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Daha iyi bir Tekirdağ için ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Çorlu Otobüs Terminali ve Aktarma İstasyonu da 2021 yılında açılışını yapacağımız projelerimizden biridir. Çorlumuza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Projede 10 adet peron ve 20 adet otobüs bekleme cebi bulunuyor

Yapımı Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi'nde devam eden Çorlu Otobüs Terminali ve Aktarma İstasyonu, toplam 17.363.4 metrekare yapı alanına sahip. Proje, Şehirlerarası otobüs terminali ve çevre yerleşkeler terminali olmak üzere 2 bölümden oluşuyor. Şehirlerarası otobüs terminalinde; 20 gişe, çevre yerleşkeler otobüs terminalinde ise 10 gişe bulunuyor. Şehirlerarası otobüs terminali kısmında; giden ve transit yolcu katında 30 peron, gelen yolcu katında 10 peron ve 20 adet otobüs bekleme cebi, ayrıca binada danışma, polis, zabıta, banka, atmler, araç kiralama, ptt, kargo, emanet eşya bürosu, 9 adet dükkan, sağlık birimi, kuaför, pastane, büfeler, otobüs bakım atölyesi, bay bayan mescid, bay bayan ve engelli wcler ve teknik hacimler, 110 araçlık misafir araç otoparkı, 26 araçlık servis, 32 araçlık işletme otoparkı ve 1 adet taksi durağı yer almaktadır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159