TEMSA’dan Metro Turizm’e 70 Safir, 50 Prestij

banner113

Temsa, Metro Turizm ile yaptığı anlaşmanın ikinci bölümü olan 35 adedi Safir VIP olmak üzere toplam 70 Safir aracı ve 50 Prestij aracı düzenlenen törenle teslim etti. Son teslimatla Metro Turizm’in 1400 araçlık filosundaki Safir sayısı 345’e, Prestij sayısı ise 225’e çıktı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 02.06.2014, 11:44 04.06.2014, 15:47 Taşıma Dünyası
TEMSA’dan Metro Turizm’e 70 Safir, 50 Prestij

Temsa, Metro Turizm ile yaptığı anlaşmanın ikinci bölümü olan 35 adedi Safir VIP olmak üzere toplam 70 Safir aracı ve 50 Prestij aracı düzenlenen törenle teslim etti. Son teslimatla Metro Turizm’in 1400 araçlık filosundaki Safir sayısı 345’e, Prestij sayısı ise 225’e çıktı. 


Temsa 2014 yılında dev teslimatlar yapmaya devam ediyor. Yılın ilk beş ayındaki yolcu taşımacılığı alanındaki en büyük teslimatına Temsa ve Metro Turizm birlikte imza attı. 29 Mayıs Perşembe günü Kayseri Otogarı’nda düzenlenen törenle Temsa, Metro Turizm’e 35’i Safir VIP olmak üzere 70 adet Safir, 50 Prestij teslimatı gerçekleştirdi. Törene Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Metro Turizm bölge acenteleri, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ katıldı. 

Sektör için yatırım 

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, 2014 yılına yönelik belirledikleri 24 milyon 500 bin yolcu hedefine emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “2013 yılında 21 milyon yolcu taşıdık. Bu yıl hedefimiz 3,5 milyon daha üstüne çıkmak. Metro Turizm, sektöründe hep lider ve öncü şirket olmayı sürdürdü. Metro Turizm’i belirlediği hedeflerinde başarıya götüren en önemli unsur, yolcusuna verdiği önem ve kaliteli hizmet anlayışı oldu. Bu anlayışımızı hayata geçirmeye yönelik gösterdiğimiz çabanın yolcularımızın firmamıza gösterdiği yoğun ilgi ile karşılık bulduğunu görüyoruz. Sayın Galip Öztürk, bu ülkenin geleceğine yatırım yapmaya, istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. 19 Şubat’ta İZOTAŞ’ta düzenlenen törenle filomuza 30 Safir aracı katmıştık. Hızımızı kesmedik, o gün Safir aracına yönelik yatırım hedefimizi 100 olarak ifade etmiştik. Bugün güzel kentimiz Kayseri’nin modern terminalinde 100’lük hedefin geri kalan partisi olan 70 aracı filomuza katıyoruz. 19 Şubat’ta açıklamadığımız ancak bugün açıklayacağımız ek yatırımın müjdesini veriyoruz. Filomuza 70 Safir’in yanı sıra 50 Prestij araç daha katıyoruz. Sezonun başlamasına az bir süre kaldı. İnsanlarımız yine özlem duydukları memleketlerine veya tatil yörelerine akacaklar. Biz de onlara 1400 araçtan oluşan en modern filomuzla hizmet vereceğiz. Hedeflerimizi büyütmeye ve yolcumuza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Yeni araçlarımız Kayseri’den ülkenin dört bir yanına yolcu taşıyacak. Temsa ile sağladığımız bu işbirliği bize büyük mutluluk veriyor. Hedeflerimizi gerçekleştirmede onların bize sağladığı katkı büyük. Safir ve Prestij araçlar sahip oldukları konfor ve en önemlisi de işletme sürecinde sağladığı avantajlarla yüzümüzü güldürüyor. 70 Safir ve 50 Prestij aracımızın ülkemize, sektörümüze ve şirketimize hayırlı, uğurlu olması dileğiyle tüm sektörümüze yeni sezonda bol kazanç diliyorum” diye konuştu.

Temsa ve Metro Turizm işbirliği 

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Metro Turizm ile şu ana kadarki en büyük teslimatını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Metro Turizm, Sayın Ayyıldız’ın da açıkladığı gibi her yıl hedeflerini büyütüyor. Sayın Galip Öztürk, hep daha iyiyi, daha kaliteli hizmeti ilke ediniyor ve şirketine bu şekilde yön vermeye çalışıyor. Bu ülke insanına katkı sağlamanın birinci önceliği olduğunu, yatırım yaparken de bu öncelikle hareket ettiğini her görüşmemizde ifade ediyor. Temsa ve Metro Turizm işbirliği de her yıl taşınan yolcu sayısındaki artış gibi büyümeye devam ediyor. 19 Şubat’ta Sayın Şenol Ayyıldız ile İZOTAŞ’ta 30 Safir aracı filolarına katmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün Kayseri’de bu mutluluğumuz ikiye katlanarak devam ediyor çünkü 70 Safir ve 50 Prestij aracımız Türkiye’nin en çok yolcu taşıyan firması olan Metro Turizm’in filosunda yerini alıyor. Bu teslimat ile yılda 24 milyon 500 bin yolcu hedefine koşan Metro Turizm’in filosundaki Safir sayısı 345’e, Prestij sayısı ise 225’e ulaşmış oluyor. Bu gerçekten Temsa için gurur verici bir nokta. Otobüsçü dostlarımız zorlu koşullar altında çalışıyor ve daha yüksek hizmet kalitesini daha az maliyet çıkaran araçlar arıyorlar. Bunu da Safir ve Prestij araçlarımızda bulduklarını ifade ediyorlar. Bundan daha güzel bir şey olamaz” dedi. ■   





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159