Zabıta ekipleri otogar denetimlerini arttırdı

banner113

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri Koronavirüs denetimlerine devam ediyor. Ekipler bu kapsamda otogar da otobüs firmalarını bilgilendirirken, HES Kodu ve yolcu sayısı kontrolleri gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 20.10.2020, 15:06 Erkan YILMAZ
Zabıta ekipleri otogar denetimlerini arttırdı

Pandemi döneminin başından itibaren, hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla sıkı bir mücadele veren Büyükşehir Belediyesi, kontrollü sosyal hayatla ilgili olarak vatandaşları uyarmaya devam ediyor.

Yoğunluğun yaşandığı bölgelerde vatandaşları fiziksel mesafe, maske ve hijyen konusunda bilinçlendirmeye devam eden zabıta ekipleri,İçişleri Bakanlığı’nca gerçekleştirilen denetimlere de özel olarak katılıyor. Ayrıca toplu taşıma araçları, servisler ve taksilerde de denetimler gerçekleştiren ekipler, son olarak otogar da denetimlerini sürdürdü.
Otobüs firmalarını genelgeler hakkında bilgilendiren zabıta ekipleri, yolculuk yapan vatandaşların da HES Kodu sorgulamalarını gerçekleştirdi. Eskişehir’de vaka sayılarının her geçen gün arttığına dikkat çeken zabıta ekipleri, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu ‘Ev dışında her yerde maske takma zorunluluğunu’ da vatandaşlara özellikle hatırlattıklarını ifade ettiler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159