banner69

Hasmer Otomotiv’den Bomoto Otomobilcilik A.Ş’ye Tourismo 15 RHD

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv Türkiye’nin önde gelen kurumsal operasyonel uzun dönem araç kiralama şirketi Ekol Filo’nun grup şirketi olan ve günlük kiralama ve sürücülü ve sürücüsüz taşımacılık hizmetlerin de faaliyet gösteren Bomoto Otomobilcilik ve Danışmanlık A.Ş 1 adet Mercedes Benz Tourismo 15 RHD teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 08.07.2021, 21:13 Erkan YILMAZ
Hasmer Otomotiv’den Bomoto Otomobilcilik A.Ş’ye Tourismo 15 RHD

Teslimat sonrasında Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulunan Bomoto Otomobilcilik ve Danışmanlık A.Ş Satın Alma Yetkilisi Emrah Muammer Özer, “1 adet Tourismo 15 RHD yatırımı gerçekleştirerek, pandemi sonrasına yönelik hazırlıklarımızın ilk etabının startını verdik. Tourismo yatırımının yanısıra küçük gruplara özel VIP hizmet sunmak amacıyla mevcut hafif ticari araç filomuza 5 adetlik Mercedes Vito 4x4 yatırımı daha yapacağız. Vito araçlar da Temmuz ayında filomuzdaki yerini almış olacak. Bu araçlarımız hem günlük kiralama da hem de turizm taşımacılık da hizmet verecek. Pandeminin seyrine göre normalleşme süreci hızla devam ederse bu yıl sonu ve önümüzdeki yıl için de 6 adet daha Tourismo 15 RHD yatırımı yapmayı planlıyoruz ” dedi.

Mercedes-Benz araçlar güvenin simgesidir

Emrah Muammer Özer, araç yatırımlarında Mercedes tercihlerini de şu şekilde açıkladı: Hem yakıt hem güvenlik hem de konfor olarak Mercedes-Benz araçlar bu işin marka olarak güvenin simgesidir. Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler ve bayii Hasmer Otomotiv ve Otobüs Satış Müdürü Sayın Yaşar Şahin’e alım sürecindeki destekleri için teşekkür ederiz. Tüm sektörün yaralalarını sarıp kazasız belasız kazançlarının artacağı bir sezon yaşamalarını temenni ediyorum. Tüm sektörümüzünde Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Otobüs satış danışmanlığı da, firma yöneticiliği de yaptım

Emrah Muammer Özer henüz 32 yaşında olmasına rağmen 12 yıldır otobüs sektöründe yer alıyor. 12 yıllık süreç içerisinde hem firma yöneticiliği hem de otobüs satış danışmanlığı yaptığını belirten Özer, “Bu işte tabiri caizse hem alaylı hem de mektepli sayılırım. Milyonluk değerlere sahip araç yatırımı yapan firmaların yıkıcı rekabet ve doğru maliyet hesaplamaları yapmadıkları için bizzat iflasına da tanık olmuş biriyim. 2020 Mart ayında başlayan pandemi süreci sektörde kapanması uzun yıllar alacak yaralar açtı. Artık bu süreçten sonra maliyet hesaplamaları çok büyük titizlikle yapılmak zorunda. Fiyatlar düşürülerek müşteri kazanmak yerine kaliteli hizmet vererek müşteri kazanmayı hep tercih etmeliyiz. Maliyet ve gelir arasın da uçurumlar olduğunu paranın kıymetli olduğu bu dönemler de çok daha iyi anlıyoruz” dedi.

Tourismo 15 RHD hayırlı olsun

Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin’de yaptığı açıklamada, aşılanma sürecindeki hızlanmayla birlikte normalleşmenin başladığını belirterek, “turizm taşımacıları uzun süredir bekledikleri hareketliliğe kavuştular. Umarız bu süreç böyle devam eder ve 1.5 yıla yakın süredir devam eden pandemi nedeniyle büyük gelir kaybı yaşayan turizm taşımacıları yaralarını sarar. Bomoto Otomobil ve Danışmanlık A.Ş’ye yeni Tourismo aracın hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. İşbirliğimiz önümüzdeki süreçte de devam etmesini diliyorum. Tüm sektörümüzün Kurban Bayramı’nı da kutluyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159