banner69

Daimler AG Kıdemli Proje Yöneticisi Murat Yavuz Proje Yönetimi dersiyle Laba Türkiye'de 

banner113

Uluslararası eğitim platformu Laba, alanının en iyisi ve deneyimli eğitmenlerle kullanıcıları canlı kurslarda bir araya getiriyor. İş dünyasının önemli isimleriyle eğitmen kadrosunu kuran Laba Türkiye'de, platformun ilk içerikleri arasında yer alan Proje Yönetimi kursunu Daimler AG'nin Kıdemli Proje Yöneticisi Murat Yavuz üstlenecek.

banner114
EĞİTİM 16.09.2021, 13:58 Erkan YILMAZ
Daimler AG Kıdemli Proje Yöneticisi Murat Yavuz Proje Yönetimi dersiyle Laba Türkiye'de 

Bünyesinde bulunan uzman eğitmenler, yazarlar ve çevrim içi eğitimler ile 48 ülkede hizmet veren uluslararası eğitim platformu Laba, alanının en iyisi ve işin mutfağından gelen deneyimli eğitmenlerle kullanıcıları bir araya getirmeye hazırlanıyor. İnsan kaynaklarından pazarlamaya, yönetimden analiz ve diğer programlara kadar birçok alanda kullanıcıların kendilerini ve kariyerler gelişimini destekleyebilmeleri için oluşturulan platformun ilk içerikleri arasında Proje Yönetimi kursu bulunuyor. Daimler AG'nin Kıdemli Proje Yöneticisi Murat Yavuz tarafından verilecek online kursta kullanıcılar, uygulama temelli dersler ve ödevlerle öğrenme sürecini pekiştirebilme fırsatı yakalarken; deneyim alışverişinde bulunabileceği, örnek olayları analiz edebileceği ve diğer öğrencilerle iletişim kurabileceği özel sohbetlere katılabiliyor.

Proje Yönetimine Dair A’dan Z’ye Her Şey Laba Türkiye’de!

Proaktif bir tutum sergileyerek daha sonra yaşanabilecek ya da yaşanması muhtemel sorunları öngörebilmeyi, çözümlere kolaylıkla ulaşabilmeyi ve önlemler alınmasını sağlayan proje yönetimi, iş dünyasında bir hayli önem taşıyor. Uluslararası eğitim platformu Laba ise uygulama temelli dersler ve eğitmenin yorumu yoluyla öğrencilerin proje yönetimi araçlarına hakim olmalarına yardımcı olurken, kullanıcıların mesleki alandaki becerilerini destekliyor. Başta proje yönetimine giriş, proje yönetimi süreçleri ve projenin planlanması gibi dersler olmak üzere 12 online ders içeriğine ulaşabilen kullanıcılar farklı metodojilere, paydaş iletişimine ve ekip çalışmasına odaklanarak analiz yeteneklerini geliştirebiliyor.

Daimler AG'nin Kıdemli Proje Yöneticisi Murat Yavuz eğitmenliğinde düzenlenen ve 6 hafta süren kurs, tecrübeli proje yöneticilerine, yeni başlayan proje yöneticilerine ya da proje yöneticisi olma yolunda önemli bir adım atmak isteyenlere 2 Kasım’da kapılarını açıyor.

Laba 

Uluslararası eğitim platformu Laba, 5 yıldır alanında profesyonel eğitmenler ve yazarların yer aldığıbenzersiz bir online eğitim sistemi ile kullanıcılarının profesyonel kariyerlerinin gelişimine katkı sağlamaktadır. “Zekiler Sevilir” sloganıyla yola çıkan Laba, özel içerikleriyle iş dünyasında çalışanlara yeni ufuklar açmayı misyon edinmektedir. Şimdiye dek 48 ülkede 35.000’den fazla kullanıcıya ulaşan eğitim platformu; insan kaynakları, iş ve finans, pazarlama, yönetim, analiz ve programlar olmak üzere 6 ana dalda 60’tan fazla online kurs içeriği sunmaktadır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159