OPET, mobil uygulamasını yeniledi

banner113

“Yeni OPET Mobil Uygulaması”na sektörde bir ilk olan ‘Dijital Cüzdan’ın yanı sıra ‘QR Kod’ ve ‘Plakaya Puan Kazandırma’ hizmetleri eklendi.

banner114
ENERJİ 18.07.2021, 23:49 Erkan YILMAZ
OPET, mobil uygulamasını yeniledi

OPET, mobil aplikasyonu OPET Mobil Uygulama’yı tamamen yeniledi. Ekran yüzü tamamen değişen OPET Mobil Uygulama’da; Dijital Cüzdan ile QR Kod Yaratma fonksiyonunun yanı sıra Plakaya Puan Kazandırma hizmetine yer verildi.

İnovasyon ve dijital dönüşümü kurum kültürünün yapı taşlarından biri olduğunu belirten OPET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin, “Türkiye’de akaryakıt sektöründe teknolojiyi en iyi kullanan, öncü şirket konumundayız. Birçok teknolojik hizmetle sektörde fark yaratıyoruz. Dijital dönüşüm yaklaşımımızın temelinde, müşterilerimize teknolojide öncü uygulamalar ve daha kişiselleştirilmiş hizmetlerle ulaşmak yatıyor. Tamamen yenilediğimiz OPET Mobil Uygulama ile yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi sunmaya, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Dijital cüzdan ile temassız ödeme olanağı

Pandemi sürecinde temassız ödeme ihtiyacının ön plana çıkması sonucu hayata geçirilen “Dijital Cüzdan” ile OPET müşterileri, araçta ödeme hizmetine ek olarak, market içindeyken de akaryakıt ve market alışverişlerinde OPET Mobil uygulaması üzerinden Masterpass’e kayıtlı kartları ile temassız ödeme olanağı buluyor. OPET Müşterileri, OPET Mobil Uygulama Dijital Cüzdan sekmesi altında öncelikle ödeme kartlarını Masterpass altyapısı üzerinden kayıt ediyor ve ödeme ayarlarını güncelliyor. Dijital Cüzdan ile market ya da akaryakıt alışverişleri ödemelerinde, müşterilerin kendilerini QR kod, cep telefonu ya da sadakat kartları ile tanıtmasının ve puan bilgisinin paylaşılmasının ardından dijital cüzdana tanımlı kartlar ile ödeme yapma imkanı sunuluyor.

QR Koru marketteki cihazlara okutarak puan kazanılıyor

Yenilenen OPET Mobil Uygulama kapsamında ayrıca, cep telefonu ve sadakat kartları ile tanıtmalı işlem yaparak kendilerine özel fırsatlardan faydalanan müşterilere yeni bir tanıtma kanalı olarak “QR ile Tanıtma” fonksiyonu da eklendi. OPET müşterileri Mobil Uygulama içerisinde bulunan QR Kod tuşuna basarak 45 saniye geçerliliği olan kendilerine özel QR kodu market içerisindeki cihazlara okutarak tanıtma işlemi yapabiliyor. Bu işlemin devamında nakit, kredi kartı ya da dijital cüzdan ile ödeme yaparak puan kazanılabiliyor ya da harcanabiliyor.

OPET Mobil Uygulama kapsamında sunulan bir diğer hizmet olan “Plakaya Puan Kazandırma” hizmeti, akaryakıt alışverişi sonrası herhangi bir tanıtma işlemi yapmayan müşteriler için alternatif bir tanıtma yöntemi. Bu fonksiyon ile Mobil Uygulama üzerinden Plakaya Puan fonksiyonuna kaydedilen plaka ile akaryakıt alışverişleri sonrası istasyondan ayrılmadan mobil uygulamadan “Plakaya Puan Kazan” tuşuna basarak konum ardından plakanın akaryakıt alımı, konum gönderilen istasyon ile tutarlı bilgisi kontrol edildikten sonra 20 dakika içinde hak edilen puanın yüklemesi gerçekleştiriliyor.

Yeni Opet Mobil Uygulaması’nda bu özellikler dışında tüketicilere özel kampanyaların sunulduğu Akıllı Kampanya Sistemi bölümü, trafik bilgisine göre en yakın OPET istasyonunun bulunduğu ve istenilen hizmet içeriğine göre filtrelenebildiği İstasyonlar bölümü gibi daha birçok bölüm de yer alıyor.

Plakaya puan

Opet Mobil Uygulaması’nın yeni özelliklerinden biri olan “Plakaya Puan” aynı zamanda kazandırıyor. Plakaya puan özelliğini kullanarak akaryakıt alımlarını bildiren OPET müşterileri yakıt puan kazanıyor. 31 Temmuz’a kadar Opet Mobil Uygulaması’ndaki plakaya puan özelliği kullanılarak bildirilen 3 adet tek seferde 200 TL ve üzeri akaryakıt ödemelerinde geçerli olacak kampanyada ilk akaryakıt alışverişlerinde 5 TL, ikinci akaryakıt alışverişlerinde 7,5 TL, üçüncü akaryakıt alışverişlerinde 10 TL toplamda 22,5 TL yakıt puan kazanılıyor. Yakıt puanlar, Opet Mobil Uygulaması’na giriş yapılan cep telefonu numaralarına ve cep telefonları ile eşleşen kartlara yüklenecek.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159