PÜİS ailesi iftarda buluştu

banner113

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası, PÜİS Genel Başkanı Muhsin Alkan, Başkan Yardımcısı İmran Okumuş, TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, Ali Osman Ulusoy, Hülya Ulusoy, Hassoy Otobüs Satış Müdürü Selim Saral, Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

banner114
ENERJİ 25.07.2014, 10:40 25.07.2014, 12:14 Ekrem Özcan
 PÜİS ailesi iftarda buluştu

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası, Four Seasons Hotel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 23 Temmuz Çarşamba akşamı düzenlenen iftar yemeğine PÜİS Genel Başkanı Muhsin Alkan, sendika üyeleri, TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, UYOF Başkanı İmran Okumuş,  Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Hassoy Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Ulusoy, Hassoy Otobüs Satış Müdürü Selim Saral, Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

Tavan fiyat uygulamasını savunmadım


PÜİS Başkanı Muhsin Alkan, daha önce kendisi hakkında çıkan ‘tavan fiyat uygulamasına destek veriyor’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 2009 yılında tavan fiyat uygulamasını protesto etmek için EPDK binasına yürüyüp siyah çelenk bıraktığını davetlilerle paylaşan Alkan, “Ben bugüne kadar bayinin hakkını yedirmemek için elimden gelen çabayı gösterdim. EPDK Başkanı’na, tavan fiyat uygulamasından memnun olmadığımı, serbest piyasa ekonomisi içerisinde bunun olmaması gerektiğini anlatmış ve kârın, ana bayii ile dağıtıcı arasında yüzde 50 yüzde 50 paylaştırılmasından memnun olduğumu belirtmiştim” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159