banner69

Shell, Ankara Mamak, Aydın Söke ve İzmit Kanlıbağ'da istasyon açtı

banner113

Shell & Turcas’ın yeni istasyonları Ankara Mamak, Aydın Söke Çıkışı ve İzmit Kanlıbağ oldu.

banner114
ENERJİ 14.04.2014, 18:30 14.04.2014, 18:48 Taşıma Dünyası
Shell, Ankara Mamak, Aydın Söke ve İzmit Kanlıbağ'da istasyon açtı
Ankara Mamak’a Shell & Turcas’tan yeni istasyon

İstasyon ağını genişletmeyi sürdüren akaryakıt ve madeni yağ pazarının en beğenilen şirketlerinden Shell & Turcas’ın* yeni adresi Ankara Mamak oldu. 

Ürün ve hizmet kalitesiyle akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden biri olan Shell & Turcas, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her noktada hizmet verebilmek için Türkiye’nin farklı noktalarında yeni istasyonlar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda yatırımlarına devam eden Shell’in son adresi Ankara Mamak IKEA oldu. Mamak Nato Yolu Caddesi üzerinde bulunan istasyon, kaliteli yakıtların yanı sıra güler yüzlü hizmet anlayışı, modern altyapısı, temiz tuvaletleri ve tesisleriyle de müşterilerin beğenisini kazanıyor. 

Shell Ankara Mamak IKEA istasyonunda müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları ve Shell AutoGas ürünleri sunuluyor. Sürücüler, istasyonda Shell’in sadakat programı Shell Club Smart Card avantajlarından da yararlanabiliyorlar. Ayrıca istasyonda Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama ve 24 saat açık market bulunmakta.

Shell Aydın Söke Çıkışı İstasyonu Hizmete Açıldı

İstasyon ağını genişletmeyi sürdüren akaryakıt ve madeni yağ pazarının en beğenilen şirketlerinden Shell & Turcas’ın* yeni adresi Aydın Söke çıkışı istasyonu oldu. 
Ürün ve hizmet kalitesiyle akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden biri olan Shell & Turcas, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her noktada hizmet verebilmek için Türkiye’nin farklı noktalarında yeni istasyonlar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda yatırımlarına devam eden Shell’in son adresi Aydın Söke Çıkışı oldu. Söke çıkışında Bodrum / Söke-Aydın / İzmir otoban bağlantısına 3km mesafede bulunan istasyon, kaliteli yakıtlarının yanı sıra güler yüzlü hizmet anlayışı, modern altyapısı, temiz tuvaletleri ve tesisleriyle de müşterilerin beğenisini kazanıyor. 

Shell Aydın Söke Çıkışı istasyonunda müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları ve Shell AutoGas ürünleri sunuluyor. Sürücüler, istasyonda Shell’in sadakat programı Shell Club Smart Card avantajlarından da yararlanabiliyorlar. Ayrıca istasyonda Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama ve 24 saat açık market bulunmakta.

İzmit Kanlıbağ’a Shell & Turcas’tan yeni istasyon

İstasyon ağını genişletmeyi sürdüren akaryakıt ve madeni yağ pazarının en beğenilen şirketlerinden Shell & Turcas’ın* yeni adresi İzmit Kanlıbağ oldu. 
Ürün ve hizmet kalitesiyle akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden biri olan Shell & Turcas, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her noktada hizmet verebilmek için Türkiye’nin farklı noktalarında yeni istasyonlar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda yatırımlarına devam eden Shell’in son adresi İzmit Kanlıbağ oldu. İzmit şehir içi minibüs yolu üzerinde bulunan istasyon, kaliteli yakıtların yanı sıra güler yüzlü hizmet anlayışı, modern altyapısı, temiz tuvaletleri ve tesisleriyle de müşterilerin beğenisini kazanıyor. 

Shell İzmit Kanlıbağ istasyonunda müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları sunuluyor. Sürücüler, istasyonda Shell’in sadakat programı Shell Club Smart Card avantajlarından da yararlanabiliyorlar. Ayrıca istasyonda Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama ve 24 saat açık market bulunmakta.

Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2013” kapsamında 11’inci kez “Akaryakıt ve Madeni Yağ Dağıtım Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” arasında yer aldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159