AKER Kurucusu HALİL AK vefat etti

banner113

AKER Otobüs İşletmesi kurucusu HALİL AK, 4 Kasım 2015 günü vefat etti.

banner114
VEFAT 05.11.2015, 09:25 12.03.2023, 16:49 Taşıma Dünyası
AKER Kurucusu HALİL AK vefat etti

Turizm Taşımacıları Derneği Onur Kurulu Üyesi, Taşımacılık Sektörünün Duayen isimlerinden, AKER Otobüs İşletmesi kurucusu HALİL AK, 4 Kasım 2015 Çarşamba gecesi hayatını kaybettti.

Merhumun cenazesi 5 Kasım 2015 Perşembe günü Gerede Yeni Camii'nden ikindi namazına müteakip aile kabristanına defnedilecektir.

Duayen Halil AK'a rahmet, ailesine, yakınlarına, AKER Otobüs İşletmesi camiasına, Turizm Taşımacıları Derneği mensuplarına ve taşıma sektörüne başsağlığı dileriz.



Yaşam Boyu Onur Ödülü sahibiydi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Yüksek Okulu Otobüs Kaptanlığı Bölümü Mezuniyet Töreni ve Yaşam Boyu Onur Ödülü Töreni 11 Haziran 2015 Perşembe günü İETT’nin Kağıthane Garajı’nda gerçekleştirilmişti. 
Turizm taşımacılığının duayen ismi Halil Ak’a pleketini TTDER Başkanı Sümer Yığcı, Başkan Yardımcısı Mehmet Öksüz, Otobüs Kaptanlığı Bölüm Kurucusu Sultandağı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Kemal Karayormuk ve Kaptanlar Kulübü Kurucusu Ekrem Özcan sunmuştu.


 

Yorumlar (22)
Sabri Çağlar 8 yıl önce
Allah c.c. Rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun...
halil ibrahim aydin 8 yıl önce
Cok saygi deger bi buyugumuzu kaybettik.allah rahmet eylesin ruhu sad olsun.allahim ailesine sabirlar versin
Tahir Gayret 8 yıl önce
Sevgili büyüğü muz saygı değer Abimiizi kaybettik ALLAH cc rahmet eylesin mekânı cennet olsun inşaallah
Hasan ertaş 8 yıl önce
ALLAH rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabırlar versin gerçekten ailenin cınarıydı rabbim kabrini cennet bahçesi eylesin ruhu şadolsun
Nazım ATABEK 8 yıl önce
Ben kısa bir sure çalıştım AKER de 7-8 ay gibi bu sure zarfında hiç bir sıkıntı yasamadim çok iyi şirket kurduğundan ötürü kendisini çok takdir ettim veliahtlarida bu yolda ilerler inşallah allah mekanını cennet eylesin nur içinde yat halil abim ailesine ve AKER ailesine allah sabır versin
caner lök 8 yıl önce
ALLAH RAHMET ETSİN ailesin allah sabır versin...
EyüpCeylanoğlu 8 yıl önce
Yanında çalıştığım dönem hayatımın en bereketli kazanç sağladığım zamanıdır Allah rahmet eylesin
Ferdi Önlemeç 8 yıl önce
Halil bey tam beyefendi bir insandı. Çok ekmeğini yedim. Mekanı cennet olsun. Nezahat Teyze ye ve tüm Aker ailesine başsağlığı dilerim.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
banner117
15
açık
banner159