Alcoa Jant yolcu taşımacıları buluştu

banner113

Turizm Taşımacıları Derneği’nin Yedikule’deki parkında 4 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen “yeni sezona hoş geldin” etkinliğine turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacıları yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte Alcoa Jant, ürünlerini yolcu taşımacılarına tanıttı.

banner114
GÜNDEM 09.04.2019, 12:20 09.04.2019, 12:31 Taşıma Dünyası
Alcoa Jant yolcu taşımacıları buluştu
Yolcu taşımacılarına yönelik etkinlikte Arconic Türkiye Satış Müdürü Murat Yıldırım, “Daha önce gerçekleştirdiğimiz iki etkinlik de çok verimli geçmişti. Bu yüzden 3’üncü kez yine müşterilerimizle sezon başlarken hem ‘yeni sezona hoş geldin’ buluşması yemeği hem de ürünlerimizi tanıtmak ve otobüs camiası ile ilişkilerimizi daha da geliştirmek istedik. Bugüne kadar kurduğumuz diyalog sürecinden de çok memnunuz. Birebir kurduğumuz ilişkiler ticarete de yansıyor. Bu tanıtımları da önümüzdeki süreçte geleneksel hale getirerek devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi. 


TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, Arconic Türkiye Satış Müdürü Murat Yıldırım

Üreticilerin de tercihi 

Alcao Jant’ın birçok markanın tercihi haline geldiğini belirten Yıldırım, “MAN ve Temsa’da standart ekipman olarak çıkıyoruz. Turizm sektörü, bizi özellikle tercih ediyor. 2018 yılındaki ticari araç pazarındaki daralmadan biz de etkilendik, ama Ford Otosan’ın yeni çekicisi F-MAX aracına yönelik bir anlaşma yaptık. Alcoa Jant ürünlerimiz artık müşteriye opsiyonel olarak sunuluyor. Tırsan ve Krone de müşterilerimiz arasında; ağırlıklı ihracat pazarlarına yönelik ürünlerde bizimle çalıştılar” dedi. 

Farkımız satış sonrası gücümüz

Alcao Jant olarak pazarda A segmentte yer aldıklarını, kaliteli bir ürün sunuyor olmalarının yanı sıra satış sonrasında da pazarda çok güçlü bir şekilde yer almalarının fark yarattığını belirten Murat Yıldırım, “5 senelik garanti periyodumuz var. Jantımızın arkasındayız. Teknik destek veriyoruz. Aksesuar ve temizleme kitlerini pazara sunuyoruz” dedi. 

Yeni ürün son çeyrekte 

Yeni ürünleri pazara sunma yönünde de çalışmaların sürdüğünü belirten Yıldırım, “Bu sene daha da hafifletilmiş ürünleri bu yılın son çeyreğinde pazara sunmuş olacağız. Bu yıl daha fazla müşteriye ulaşmak istiyoruz. Daha fazla nakliyeciye dokunmak istiyoruz. Yıl içerisinde lojistik tarafında da etkinlikler düzenliyoruz. Akaryakıt taşımacılarına yönelik aktivitemiz oldu. Frigo taşımacıları ile bir araya geliyoruz” açıklamalarında bulundu. 


Arconic Jant Türkiye Satış Müdürü Murat Yıldırım (sağda) ve distribütör Akset Satış Müdürü Sedat Yıldız ürünleri yolcu taşımacılarına tanıttı.


Lastiğin ömrünü uzatıyor

Murat Yıldırım, Alcao Jant’ın lastik ömrünü de uzattığına dikkat çekti: “Alcoa Jant 22 derece soğuk çalıştığı için lastiğin içindeki nemi ve yağı koruyabiliyor, azalmıyor, esnekliğini koruyabiliyor. 
Isınmaması sebebiyle daha fazla km yapıyor. Isı lastiğin düşmanı; Alcao Jant ısı transferi yüksek olduğu için 22 derece daha soğuk çalışıyor, bu da lastiğin ömrünü artıran çok önemli faktör.” ■

Etkinliğe TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, Genel Sekreter Mehmet Öksüz, TOFED Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Türker Başkurt, Musa Çaktır,  TOFED Muhasebe Müdürü İbrahim Tamtürk, Aker Turizm sahiplerinden Şevket Ak ve Bertan Söğüt katıldı.  











Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159