İmamoğlu'ndan Otogar ve Okul Servis Ücretleri açıklaması

banner113

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, BAYRAMPAŞA Otogarı'nın tahliye edileceğini ve Okul Servis Ücretlerinin UKOME'nin gündeminde olduğunu söyledi.

banner114
GÜNDEM 27.08.2019, 12:09 27.08.2019, 14:10 Taşıma Dünyası
İmamoğlu'ndan Otogar ve Okul Servis Ücretleri açıklaması
İmamoğlu, İBB tarafından Bayrampaşa Otogarı’na yönelik “boşaltın” tebligatına ilişkin canlı yayında açıklamasında “Arkadaşlarımızdan süre istemişler. 15 gün içerisinde boşaltacaklarını bildirmişler. Arkadaşlarımız da bu süreyi verecektir” diye konuştu.

AVTER otogarı boşaltıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın 15 gün içinde boşaltılacağını açıkladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Otogar'ın tahliye edileceğini açıkladı. Başkan İmamoğlu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı için işletmeci şirkete 15 gün süre verdiklerini ifade etti. İBB geçen cuma günü firmaya 3 gün içinde otogarı boşaltmaları için ihtarname çekmişti.

Okul Servis Ücretleri bugün açıklanıyor

İBB Başkanı İmamoğlu, merakla beklenen okul servis ücretleri ilgilide açıklama yaptı. UKOME toplantısısı bugün yapıldığını belirten İmamoğlu, "Esnafı da velileri de üzmeyecek bir zam oranının açıklanacağını umuyorum" dedi.

AYRINTILAR GELİYOR...

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159