Kamil Koç Genel Müdürlüğüne atama yapıldı

banner113

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürlüğüne şirketin Finans Direktörü Cengiz Doğan getirildi.

banner114
GÜNDEM 22.04.2016, 11:10 23.04.2016, 16:26 Taşıma Dünyası
Kamil Koç Genel Müdürlüğüne atama yapıldı
22 Nisan 2016 Cuma gününden itibaren Kâmil Koç’taki yeni görevine başlayan Cengiz Doğan hedefleriyle ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin ilk ve lider karayolu yolcu taşıma şirketi olan Kâmil Koç’ta görev yapmak her kademede çalışanımız için büyük bir onurdur. 90 yıllık eşsiz tarihinde sayısız yeniliklere imza atmış ve her konuda öncü ve farklı olmuş bir markayı bugüne getiren ekibe liderlik edecek olmanın gurur ve heyecanını yaşıyorum.

Kâmil Koç bugün 1.000 adedin üzerinde özmal ve sözleşmeli araç barındıran otobüs filosu, 850 bilet satış noktası ve iş ortaklarıyla birlikte 6.500’e yakın çalışanı ile Türkiye’nin en büyük yolcu taşımacılığı şirketlerinden biri konumundadır. 90 yıldır elde ettiği engin tecrübe ile yolcularına en yüksek konfor standartlarında hizmet veren Kâmil Koç’ta hedefimiz bir ekip olarak hizmet kalitemizi artırmak, yüksek büyüme hızımızı ve iş ortakları ile yolcularımız nezdindeki en güvenilir marka algısını sürdürülebilir kılmaktır.” dedi.

Kâmil Koç’un yeni Genel Müdürü Cengiz Doğan meslek hayatına Türkiye İş Bankası’nda müfettiş yardımcısı olarak başladı. 1999-2003 yılları arasında Cine5 Filmcilik ve Yapımcılık A.Ş.’de İç Denetim Müdürü, Finans Müdürü ve Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2003-2013 yılları arasında Doruk Group’ta çalışan Cengiz Doğan bu şirkette Mali İşler Koordinatörlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevine kadar yükseldi. 2013 yılı Aralık ayında Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Finans Direktörlüğü görevine getirilen Cengiz Doğan yaklaşık iki buçuk yıl bu görevi sürdürdü. Ortadoğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Cengiz Doğan evli ve iki çocuk babasıdır. ■

Yorumlar (2)
ersen yersen 7 yıl önce
kamil koç'a şimdiden geçmiş olsun. bu adamın en iyi bildiği şey firmayı krediye boğmak.
Ali Ekber Bayar 7 yıl önce
genel müdürlüğünüzde bir allah'ın kulu varsa telefonlara cevap versin. allah rızası içia
banner117
15
açık
banner159